RECEPT BRUSCHETTA BIANCA

Luxe variant van de klassieke bruschetta met truffel en parmezaan.

Tapas+Mezze gerecht uit Italie , geschikt voor voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • 6 dikke plakken boerenbrood
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 tl grof zeezout
  • 1/2 tl balsamico azijn
  • 1/4 kopje truffelolie
  • 75 gram geraspte parmezaan
  • 1/4 tl zwarte peper

Bereiding

Grill het brood tot krokant, inwrijven met knoflook en dan bestro0ien met zeezout.

Druppel over de sneden brood de balsamico en de helft van de truffelolie.

Bestrooi met parmezaan en daarover de rest van de truffelolie. Als laatste bestrooien met peper en dan serveren.

Recept 17 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!