RECEPT GEVULDE CHAMPIGNONS

Recept met champignons, gevuld met stroganoff gehakt. Toegestuurd gekregen van Jodi.

Tapas+Mezze gerecht uit Spanje , geschikt voor voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • 1 bakje champignons,
  • halve ui,
  • 200 gram rundergehakt,
  • 3 kwart zakje stroganov kruiden,
  • half ei
  • 1 teen knoflook,
  • geraspte j.b kaas,
  • olijfolie,
  • en bacon

Bereiding

Haal de steeltjes uit de hoed en bewaar er 5 van en snij ze klein, zo ook de ui en knoflook, vervolgens toevoegen aan het gehakt met de kruiden en ei en goed kneden.

Champignons goed schoon borstelen, daarna de hoedjes door de olijfolie halen en vullen met het mengsel, daarna wat geraspte kaas erover en inpakken in een plakje bacon. Deze in een braadslee leggen en in een voorverwarmde oven van 180 graden 20 min laten bakken.

Erg lekker.

Recept 19 keer bezocht en 209 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Als je goed leest Kookoen (leuke nickname) snij je de 5 steeltjes klein en doe je ze samen met de knoflook en ui door het gehakt :-)

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Hallo,
Gisteren uitgeprobeerd, want wil graag lekkere gerechten kunnen maken.
Ik heb het met heel veel smaak opgegeten en mede aan mijn pa geserveerd. Wij zijn beiden erg tevreden over dit gerecht!
Bedankt, het was heerlijk en ga ik zeker vaker maken.

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Mijn complimenten.
Het was inderdaad erg lekker!
We hebben er van genoten.
Dank je wel voor het recept.
Groetjes Leonie

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Wat doe ik dan met de steeltjes die overgebleven zijn(5)?? en voor hoeveel personen is dit?
En serveer je er nog iets bij of leg je ze zo op een bord?
Groeten,
Een kook-oen