RECEPT STOKBROOD MET WALNOTENPESTO EN RAMBOL

Zalige pittige snack als tussendoortje of als onderdeel van hapjes op een verjaardag of party.

Tapas+Mezze gerecht uit Frankrijk voor 8 personen

Ingredienten

  • STOKBROOD MET WALNOTENPESTO EN RAMBOL
  • stokbroden
  • 4 eetlepels walnotenolie
  • 2 eetlepels sesamolie
  • 6 teentjes knoflook, uitgeperst
  • 6 theelepels gedroogde basilicum of verse
  • 10 hele walnoten
  • 60 gram roomboter
  • rambol

Bereiding

vijzel

Meng de olie, knoflook basilicum en walnoten in de vijzel. Laat een uur in de koeling staan. Meng er daarna met een vork de boter door en doe het geheel in een kommetje. Smeer een laagje pesto op een stukje brood en daarover heen ruim rambol.

Recept 3 keer bezocht en 24 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 8 obv 1 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Really great site. Thanks a lot! 3pZkF4hgdy http://www.planetnana.co.il/ccard/65.html non profit debt consolidation service [url=http://www.planetnana.co.il/insure11/42.html] employment insurance [/url] florida home insurance [url=http://www.planetnana.co.il/insure11/212.html] florida home insurance [/url]

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie het was zeer lekker en zacht mercikes

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Heel lekker maar zelf doe ik er lekker veel vers gemalen zwarte peperkorrels door, kan ook in de vijzel!