RECEPT SALADE

vegetarisch, veganistisch en vedisch

Vegetarische gerecht uit Frankrijk voor 4 personen

Ingredienten

  • 2 tomaten
  • 1 groene paprika
  • ½ komkommer
  • een aantal hele kleine augurkjes
  • groene en zwarte olijven
  • verse basilicum
  • een vinaigrette van olijfolie, witte wijnazijn, zout, peper, fijn gehakte basilicum

Bereiding

De tomaten in vieren snijden en zaden verwijderen.
De paprika van zaden en zaadlijsten ontdoen en in dunne repen snijden.
Komkommer in dobbelsteentjes.
Meng tomaten, paprika, komkommer, zwarte en groene olijven, basilicum en augurkjes door elkaar en serveer op een platte schaal overgoten met de vinaigrette.

Recept 3 keer bezocht en 7 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!