RECEPT KNOFLOOKSOEP, VEGETARISCH, VEGANISTISCH

Vegetarische gerecht uit Frankrijk voor 4 personen

Ingredienten

  • KNOFLOOKSOEP voor 4 personen vegetarisch, veganistisch
  • 5 dl water
  • 1 groentebouillontablet
  • 1 dl tomatenketchup
  • 5 tomaten
  • 1 ui
  • 1 bol knoflook
  • 3 eetlepels olijfolie
  • takje tijm en rozemarijn
  • zout
  • peper uit de molen
  • 1 theelepel gedroogd of 1 eetlepel verse basilicum

Bereiding

wok

Verhit de olie in de wok en fruit de gesnipperde ui. Pel de bol knoflook en voeg de teentjes toe. Laat een aantal min. zachtjes bakken. Snijd de tomaten in stukjes en voeg die toe. Doe er de ketchup, bouillontablet, zout en peper bij evenals het takje tijm en rozemarijn. Blus af met het water en laat 15 min. zachtjes sudderen.

Voor het serveren haal je het takje rozemarijn en tijm er uit en strooi je de basilicum er over.
Geef er geroosterd brood bij.

Recept 9 keer bezocht en 14 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Andere recepten die mogelijk interessant zijn

Salade
Geitenkaas taartjes
   

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 6 obv 1 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Om er een echte smaakmaker van te makenis een lepeltje Marmite ook heerlijk erdoor.

Datum
Naam
Waardering 6 van 10
Reactie
Na uw knoflooksoeprecept gelezen te hebben,
ontbreek er iets,ik doe er altijd een
scheutje kokosmelk bij,het maakt de smaak
zachter enhet heeft een speciale kleur.
Groetjes, Frans