RECEPT ROMIGE MIZUTAKI SAUS

Deze saus kun je als Japanse Dip gebruiken bij bijvoorbeeld Tepanyaki gerechten.

Saus gerecht uit Japan voor 6 personen

Ingredienten

  • 1 scharrelei
  • 1 el rijstazijn
  • 2 dl zonnebloemolie
  • 0.8 dl sour cream
  • 2 el japanse sojasaus
  • 2 el mirin
  • 0,8 dl runderbouillon, ontvet

Bereiding

Meng eidooier, azijn en de helft van de olie in een blender, keukenmachine. Goed mengen tot het romig wordt daarna de rest van olie langzaam toevoegen tot de 'mayo' ontstaat. Dan in een schaal doen en de sour cream, soja, mirin en bouillon toevoegen en goed mengen.

Recept 2 keer bezocht en 6 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!