RECEPT REUBEN SANDWICH

Recept voor de beroemde Reuben Sandwich, om het meer Amerikaans te maken verdubbel je de hoeveelheid Pastrami!

Sandwich gerecht uit Amerika voor 4 personen

Ingredienten

  • 1 eetlepel mosterd,
  • 4 eetlepels slasaus,
  • 1 eetlepel vloeibare honing,
  • 1 eetlepel dille (diepvries, doosje á 25 gr iglo),
  • zout, (versgemalen) peper,
  • 150 g panklare witte kool (zakje á 300 g, AH),
  • 150 g panklare rode kool (zakje á 300 g, AH),
  • 8 sneetjes Duits brood (Oberiänder),
  • 60 g smeerboter of margarine,
  • 1 zakje geraspte Emmentaler (100 g),
  • 150 g pastrami (vleeswaren)

Bereiding

In schaal mosterd, slasaus, honing en dille door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Beide koolsoorten door dressing scheppen.

Sneetjes brood aan alle kanten besmeren met boter. Kaas erover strooien. Op 4 boterhammen plakjes pastrami leggen. Koolsalade op vlees leggen. Boterhammen met kaaskant omlaag op andere sneetjes leggen.

Koekenpan met anti-aanbaklaag voorverwarmen. Sandwiches in pan leggen. In ca. 4 minuten krokant en bruinbakken. Sandwiches keren en ca. 4 minuten bakken tot kaas gesmolten is. Sandwiches diagonaal doorsnijden.

Recept 14 keer bezocht en 8 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 5 obv 1 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 5 van 10
Reactie Dit is veel lekkerder met zuurkool. Is ook het oorspronkelijke recept, niet voor niets dus. En vloeibare bloemen??? Bloemenhoning misschien? Ai....