RECEPT KERSENTIRAMISU

Zoete gerecht uit Nederland voor 4 personen

Ingredienten

  • 40 gram witte basterdsuiker
  • 250 gram mascarpone
  • 250 ml. slagroom
  • 10 lange vingers
  • 1 kopje sterke koffie
  • 1blik vlaaivulling kersen
  • 1 schaal inhoud 1,5 liter

Bereiding

1.Slagroom kloppen en samen met de basterdsuiker door de mascarpone spatelen.
2.Lange vingers op de bodem van de schaal leggen en met koffie besprenkelen.
3. Mascarponemengsel erover glad strijken. De vlaaivulling voorzichtig over de mascarpone verdelen. Tot gebruik in de koelkast zetten

Bereiding: ca. 15 minutten

Recept 6 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Heerlijk!!!!!!!