RECEPT HUMUS DIPSAUS VEGETARISCH, VEGANISTISCH EN VEDISCH

Vegetarische gerecht uit Marokko

Ingredienten

  • HUMUS DIPSAUS vegetarisch en veganistisch en vedisch
  • 200 gram kikkererwten
  • 1 preistengel [ weglaten uit vedisch recept]
  • 3 wortelen
  • 1 teentje knoflook [weglaten uit vedisch recept]
  • 2 eetlepels sojasaus
  • theelepel bouillonpoeder
  • 1 laurierblad
  • 1 eetlepel bonekruid
  • snuifje tijm
  • mespuntje cayennepeper
  • ½ eetlepel paprikapoeder
  • ½ eetlepel koenjit

Bereiding

Kook de erwten met bonekruid, laurier en tijm.
Daarna het laurierblad verwijderen.
De groenten even stomen en dan alles in de blender door elkaar mengen.

Recept 6 keer bezocht en 11 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 3 obv 1 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 3 van 10
Reactie maak er iets lekkers van met echt heel veel knoflook, citroensap, tahin, koreander, koenjit,
pepertjes, een beetje sambal en natuurlijk kappertjes.
Je kunt het zo pittig maken als je wilt, dit is een basisrecept waar niet zo veel aan is.
Koop gekookte kikkererwten bij de Turk.