RECEPT GNOCCHI MET TOMATENSAUS

Pasta gerecht uit Italie voor 4 personen

Ingredienten

  • 3 bikken gepelde tomaten, elk 450 gr
  • 1 ui, fijngehakt
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 koffielepel gedroogde basilicum
  • 1 koffielepel rode of witte wijn (option
  • zout & peper
  • cayennepeper

Bereiding

Bereidingswijze:
Verhit de olijfolie in een sauspan op een medium vuur en voeg de fijngehakte ajuin en knoflook toe. Sueer gedurende 2 minuten en voeg er dan de knoflook bij. Zo gauw de look begint te sizzelen, maar voordat het begint te verkleuren, voeg de wijn toe en laat voor de helft inkoken. Dan de tomaten in blik toevoegen. Zet het vuur hoger en op het moment dat de saus begint te pruttelen zet dan de stand op middelhoog. Kruid met zout, peper, basilicum en de cayennepeper. Kook het geheel gedurende 20 minuten. Klaar!

Afwerking:
Verdeel de gekookte over 4 borden en napeer er de tomatensaus over. Besprenkel met geraspte Parmezaankaas. Dien onmiddelijk op.

Recept 5 keer bezocht en 29 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Ik moet zeggen dat het een beetje ongegrijpelijk is. In het begin staat: "... voeg de fijngehakte ajuin (ui???) en knoflook toe. Sueer gedurende 2 minuten en voeg er dan de knolfook bij." De knoflook gaat er toch samen met de fijngehakte ui in? Of heb ik het mis?

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie @Ronny Henri: je moet je recept nog eens goed doorlezen. Het woord gnocchi komt er nergens in voor, niet in de ingrediëntenlijst en niet in de bereiding, mafkees.

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Als je geen gnocchi eet, waarom klik je dan om naar het recept te gaan, oen!

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie Ja, dit lijkt me nou echt lekkere gnocchi. Gnocchi waar geen gnocchi in zit. Ik hou er namelijk niet van.