RECEPT AGNOLOTTI IN BOUILLON

Met kaas en kruiden gevulde pasta in bouillon

Pasta gerecht uit Italie voor 4 personen, geschikt voor voor kerst en andere feestdagen, kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

  • 400 gr tortellini
  • 1,5 liter kippebouillon
  • 50 gr boter
  • 1 eetlepel fijngehakte peterselie
  • 1 eetlepel basilicum
  • 50 gr parmezaan
  • Peper
  • Zout

Bereiding

Breng de bouillon aan de kook. Je kan een bouillon trekken door de kip minstens 1 uur te koken in water met wortel, prei, selder en een kruidentuiltje, of je kan bouillonblokjes gebruiken.
Als de bouillon kookt, doe je er de tortellini in. Kook ze gaar, volgens de verpakking.
Haal van het vuur. Voeg boter en kruiden toe en dien op met parmezaan.

Recept 6 keer bezocht en 2 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!