RECEPT GEROOSTERDE KNOFLOOK BASILICUM SAUS

Saus gerecht uit Amerika

Ingredienten

  • 4 grote tenen knoflook
  • 1 medium courgette
  • 2 handjes vol basilicum
  • 1 handjevol peterselie
  • 1 dl water
  • 2 el citroensap

Bereiding

Oven voorverwarmen op 210 C.

Snij de courgette in plakjes van ca. 0,6 cm dik en kruid met peper en zout. Wikkel knoflook in folie.

Rooster knoflook en courgette in de oven, ca. 15 minuten. Knoflook uitpakken en af laten koelen.

Blancheer de basilicum en peterselie 10 sec. en spoel dan meteen af met koud water.

In keukenmachine knoflook, kruiden, courgette, wat water en citroensap toevoegen en goed fijn maken. Water toevoegen tot gewenste dikte en op smaak brengen met peper en zout.

Recept 14 keer bezocht en 4 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!