RECEPT GEROOSTERDE PAPRIKAS

Recept voor de spaanse tapa van geroosterde paprika met knoflook en citroensap.

Tapas+Mezze gerecht uit Spanje , geschikt voor op of bij de barbecue, voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • 8 Porties
  • 4 rode puntpaprikas
  • 100 ml olie
  • 1 teen knoflook, gehakt
  • 1 el citroensap
  • peper en zout naar smaak

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180C.

Leg de paprikas ca. 20 minuten in de oven, draai om en dan nog eens 20 minuten.

Haal uit de oven en doe in een plastic zakje en laat afkoelen.

Giet het vocht uit het zakje (bewaren) enb ontvel en ontpit de paprikas. Snijd dan in mooie repen.

Meng voor de dressing het vrijgekomen vocht met olie, knoflook, citroensap en peper en zout. Giet dit over de paprikas.

Even laten trekken en dan serveren.

Recept 19 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!