RECEPT ZACHTE KNOFLOOK PARMEZAAN PRETZELS

Super zachte broodsnack, pretzel met knoflook en parmezaan en helemaal lekker met een kaasdip

Sandwich gerecht uit Amerika , geschikt voor kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

Foto: Zachte Knoflook Parmezaan Pretzels
  • 1 kop melk
  • 1 pakje gist
  • 3 el bruine suiker
  • 2 1/4 kop bloem
  • 5 el gesmolten boter
  • 1 tl zout
  • 1/3 kop baking soda
  • 3 kopjes warm water
  • Knoflook Parmezaan topping
  • 6 el geraspte parmezaan
  • 2 1/2 tl knoflookpoeder
  • 2 tl italiaanse kruiden

Bereiding

Maak de melk warm, niet heet. Meng met suiker en gist en 2el boter met 1 kop bloem en het zout. Meng goed en voeg de rest van de bloem toe. Kneed tot een mooi glad deeg, voeg meer bloem toe tot het niet te plakkerig is.

Weg zetten en 1 uur laten rijzen in een kom afgedekt met een vochtige theedoek.

Water en baking powder oplossen in grote kom. Oven voorverwamen op 225C.

Mix knoflookpoeder, parmezaan en kruiden.

Voeg 3 el van mengsel toe aan deeg en kneed nog 1 maal. Verdeel in 6en.

Rol in een lange sliert uit en vorm in pretzel. Door water en baking powder halen en op ovenplaat leggen. Herhaal 6 maal.

Bak in 10-12 min af.

Insmeren met boter en bestrooien met mengsel. Lauw serveren.

Recept 4 keer bezocht en 0 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Andere recepten die mogelijk interessant zijn

Breakfast Roll
 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!