RECEPT SINASAPPELSAUS (VOOR BIJ VIS)

Recept ontvangen van Ralph Kramer

Saus gerecht uit Nederland voor 4 personen, geschikt voor voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • 50 cc sinaasappelsap
  • 1 eetlepel citroensap
  • 3 eetlepels room
  • 25 gram rouxkorrels

Bereiding

Alle ingredienten samen verwarmen en serveren maar.

Recept 19 keer bezocht en 3 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 7,5 obv 2 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 9 van 10
Reactie jah dat klopt helemaal heerlijk zo'n uitje er bij ook is het erg lekker om er sinasappel schillen toe tevoegen dat geeft een nog betere smaak! Toppie..Groetjes

Datum
Naam
Waardering 6 van 10
Reactie Klinkt goed hoor.Maar... ja de saus (florida style)wordt toch nog lekkerder als je eerst een fijn uitje fruit en vervolgens afblust met een scheut cognac.Daarna de sinaasppelsap toevoegen en afmaken met peterselie Groetjes