RECEPT PETERSELIEROOMSAUS VEGETARISCH, VEGANISTISCH EN VEDISCH

Vegetarische gerecht uit Italie voor 2 personen, geschikt voor voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • PETERSELIE ROOMSAUS vegetarisch- veganistisch en vedisch
  • 2 eetlepels volkorenbloem
  • 25 gram roomboter of margarine voor veganistisch recept
  • melk of sojamelk voor veganistisch recept
  • 1 groentebouillontablet
  • verse peper
  • mespuntje verse nootmuskaat
  • 1 hand verse fijngesnipperde peterselie of 1 eetlepel gedroogde
  • room of sojaroom voor veganistisch recept

Bereiding

Verwarm de olie of boter in een pan. Doe daar de bloem bij en roer dit tot de meel mooi bruin kleurt. Voeg er melk in beetjes bij, onder voortdurend roeren. Roer er het bouillontablet en de peterselie door en maak af met de verse peper en een scheut room.

Recept 24 keer bezocht en 1 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!