RECEPT GEGLAZUURD VARKENSVLEES MET HONGKONG NOEDELS

Noedel gerecht uit Thailand voor 4 personen

Ingredienten

  • 2 dl rijst azijn
  • 0,5 dl ketchup
  • 0,5 dl sojasaus
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 el geraspte gember
  • 0,5 dl honing
  • 1 pak mihoen, in water geweekt
  • 500 gr. Varkenshaas, in dunne reepjes gesneden
  • 150 gr gemengde roerbakgroenten, julienne gesneden
  • 2 el kippenbouillon
  • 2 el kerrie poeder
  • zout en peper naar smaak

Bereiding

De glazuur
Doe de azijn, ketchup, sojasaus, honing knoflooken gember in een steelpannetje en laat pruttelen voor 15 min.

Giet de mihoen af. Roerbak de groenten, voeg de noedels toe met de kerrie, kippenbouillon en de zout en peper. Zet apart. Roerbak het vlees in een andere pan tot gaar. Voeg de glazuur toe en serveer met de noedels.

Recept 12 keer bezocht en 13 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!