RECEPT BRUSCHETTA MET VERSE TONIJN, GEPOFTE KNOFLOOK EN PESTO

Heerlijk geluncht in de Sjieke Winkel in Maastricht, aanrader!

Sandwich gerecht uit Italie voor 1 persoon, geschikt voor voor kerst en andere feestdagen.

Ingredienten

  • 1 plak tonijn, ca. 125 gram
  • 3 flinke tenen knoflook, gepoft
  • 1 el verse pesto
  • handje rucola
  • 2 plakken donker brood
  • 1 el olijfolie
  • peper en zout naar smaak

Bereiding

Verhit een grillpan voor. Grill in de pan het brood, dat eerst ingewreven is met olie. Zo komen er mooie strepen op het brood.

Tonijn in een koekenpan roze bakken, ca. 1,5 min. per kant. Opletten dat het niet droog wordt!

Brood in smeren met gepofte knoflook, bestrooien met peper en zout. Daarop de tonijn leggen en op te tonijn wat pesto smeren. Daarover wat rucola leggen.

Smullen maar!!!

Recept 14 keer bezocht en 18 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!