RECEPT ZONGEDROOGDE TOMATEN PESTO

Saus gerecht uit Italie

Ingredienten

  • 4 el zongedroogde tomaten (of zelfgemaakte)
  • 3 el parmezaanse kaas
  • 3 el geroosterde pijnboompitten
  • 6 grote blaadjes basilicum
  • olijfolie

Bereiding

Alle ingredienten in een keukenmachine doen en fijn hakken. Op het laatst de olie er door om tot een smeuige massa te komen.

Heerlijk op bruscetta!

Recept 7 keer bezocht en 27 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Waardering 8 obv 3 recensies/beoordelingen.
Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie klein beetje zout toevoegen.voor de rest hangt alles af van de kwaliteit van de gebruikte producten.

Datum
Naam
Waardering Commentaar
Reactie ipv parmenzaanse had ik feta. + een halve rode ui + zout! grof gepureerd maakt het leuker op toast. heerlijk!

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Toch maar weer de eeuwige "teen"erbij.

Datum
Naam
Waardering 8 van 10
Reactie Smaken verschillen, maar wij vonden deze tapenade erg lekker....smullen maar!