RECEPT PEREN MET SLAGROOM EN CHOCOLADERASP VEGETARISCH

Vegetarische gerecht uit Groot Britannie voor 2 personen, geschikt voor voor kerst en andere feestdagen, kinderen of met kinderen te maken.

Ingredienten

  • PEREN MET SLAGROOM EN CHOCOLADERASP
  • 400 gram peren
  • 4 eigeel
  • 50 gram suiker
  • 6 eetlepels perensap
  • slagroom
  • plak chocolade

Bereiding

400 gram peren, uit een pot peren op sap, mixen en in een schaal doen.
In een andere schaal doe je 4 eigeel, 50 gram suiker, 6 eetlepels perensap en die zet je op een pan gevuld met heet water. Roer het mengsel totdat het zo dik wordt als slagroom.
Dan mengsel in de foodprocessor en 10 min op stand 1 laten draaien. Voeg de gehakte peren erbij. Vul kleine schaaltjes met het perenmengsel. Het mooiste is als je schaaltjes zonder bodem hebt. Tupperware heeft die, erg handig. Je kunt de bodem er af halen. Maar kokertjes met een stukje plastic kan ook. Die gaan 3 uur in de vriezer. Druk ze daarna uit en serveer ze met slagroom en chocoladerasp.

Recept 5 keer bezocht en 9 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Andere recepten die mogelijk interessant zijn

Aardbeien in en op bladerdeeg, vegetarisch
 

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!