aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | Zilli en Zilli | |
Straat | Marienburgstraat 1 | |
Postcode | 6811CS | |
Plaats | Arnhem | |
Telefoon | 026-4420288 | |
Fax | ||
Informatie | Echt goede Italiaanse keuken: aan te raden.
Er is een 3-gangen menu voor 27,50 euro en een 4-gangen voor iets meer. Ik had een heerlijke carpaccio vooraf. Daarna als hoofdgerecht een gevuld flensje met champignons en lekkere garnituur (gefrituurd filodeeg met groentevulling) en toe een nougat-parfait. De bediening is informeel en de sfeer gezellig. Let op: wij zaten beneden (al een poos geleden). Boven schijnt nog iets anders te zijn, ook van Zilli&Zilli. |
|
Social | ||
Door | Mathilde Reedijk | |
Datum In | 5-1-2004 | |
Fotos |
![]() ![]() |
Datum | |
Naam | Eljappo |
Reactie | Ik ben het er volledig mee ens dat je hier erg lekker kunt eten, alleen het ongekwalificeerde personeel is ronduit slecht te noemen. Indien je nog iets te drinken zou willen moet je daar erg lang op wachten dit is me al meerder keren overkomen. Hoewel ik het een mooirestaurant vindt en je er erg lekker kunt eten kom ik hier niet meer het totale plaatje moet kloppen en niet dat ik me in allerlei bochten moet wringen of zelfs naar de bar moet lopen om nog iets te kunnen bestellen. Jammer want vroeger was het veel beter. |
Datum | |
Naam | Marco |
Reactie |
Een tijdje terug zijn Alice en ik nog een keertje teruggeweest. Onze ervaring was erg goed.
Als voorgerecht namen we allebei de coquille met crostini en een tomatendressing. Heerlijk, met de dressing en sla en brood. Daarna had ik Spaghettig Aglio Olio, lekker pittig en met flink wat knoflook. Had iets minder pittig gemogen, ik ben wel wat gewend maar anderen misschien niet. Alice had toen de specialiteit van Zili en Zili. Aan tafel komen ze met een grote parmezaanse kaas en die flamberen ze, dan schrapen ze gesmolten kaas en mengen dit met de pasta. Smakelijk maar soms wat te grote stukken kaas, die dan erg sterk smaakt. Als hoofdgerecht had ik de wildzwijn met paddestoelen, lekker had alleen wat meer saus bij gemogen. Als toetje heeft Alice nog wat Tiramisu genomen die in de smaak viel, daarna nog een Cappucino. Lekker gegeten! |
Datum | |
Naam | Alice |
Reactie | Donderdagavond hier gegeten met mijn 4 zussen en dat was erg goed. Als voorgerecht hadden we alle 5 crostinis met coquilles en langoustine met een frisse salade en heerlijke dressing. Dit was echt een top gerecht. Als hoofdgerecht heb ik schiet-eend met sinaasappelsaus, aardappelpuree en verse groenten gegeten ook top en de prijs-kwaliteitverhouding was erg goed. Voor een dessert hadden we helaas geen tijd. |