Zilli en Zilli

Soort Restaurants
Naam Zilli en Zilli
Straat Marienburgstraat 1
Postcode 6811CS
Plaats Arnhem
Telefoon 026-4420288
Fax
Email
Informatie Echt goede Italiaanse keuken: aan te raden.
Er is een 3-gangen menu voor 27,50 euro en een 4-gangen voor iets meer. Ik had een heerlijke carpaccio vooraf. Daarna als hoofdgerecht een gevuld flensje met champignons en lekkere garnituur (gefrituurd filodeeg met groentevulling) en
toe een nougat-parfait.
De bediening is informeel en de sfeer gezellig. Let op: wij zaten beneden (al een poos geleden). Boven schijnt nog iets anders te zijn, ook van Zilli&Zilli.
Social
 
Door Mathilde Reedijk
Datum In 5-1-2004
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Eljappo
Reactie Ik ben het er volledig mee ens dat je hier erg lekker kunt eten, alleen het ongekwalificeerde personeel is ronduit slecht te noemen. Indien je nog iets te drinken zou willen moet je daar erg lang op wachten dit is me al meerder keren overkomen. Hoewel ik het een mooirestaurant vindt en je er erg lekker kunt eten kom ik hier niet meer het totale plaatje moet kloppen en niet dat ik me in allerlei bochten moet wringen of zelfs naar de bar moet lopen om nog iets te kunnen bestellen. Jammer want vroeger was het veel beter.

Datum
Naam Marco
Reactie Een tijdje terug zijn Alice en ik nog een keertje teruggeweest. Onze ervaring was erg goed.

Als voorgerecht namen we allebei de coquille met crostini en een tomatendressing. Heerlijk, met de dressing en sla en brood.

Daarna had ik Spaghettig Aglio Olio, lekker pittig en met flink wat knoflook. Had iets minder pittig gemogen, ik ben wel wat gewend maar anderen misschien niet. Alice had toen de specialiteit van Zili en Zili. Aan tafel komen ze met een grote parmezaanse kaas en die flamberen ze, dan schrapen ze gesmolten kaas en mengen dit met de pasta. Smakelijk maar soms wat te grote stukken kaas, die dan erg sterk smaakt.

Als hoofdgerecht had ik de wildzwijn met paddestoelen, lekker had alleen wat meer saus bij gemogen.

Als toetje heeft Alice nog wat Tiramisu genomen die in de smaak viel, daarna nog een Cappucino.

Lekker gegeten!

Datum
Naam Alice
Reactie Donderdagavond hier gegeten met mijn 4 zussen en dat was erg goed. Als voorgerecht hadden we alle 5 crostinis met coquilles en langoustine met een frisse salade en heerlijke dressing. Dit was echt een top gerecht. Als hoofdgerecht heb ik schiet-eend met sinaasappelsaus, aardappelpuree en verse groenten gegeten ook top en de prijs-kwaliteitverhouding was erg goed. Voor een dessert hadden we helaas geen tijd.