Toko Warung Baru

Soort Tokos
Naam Toko Warung Baru
Straat Hanzestraat 20
Postcode 6826 MN
Plaats Arnhem
Telefoon 026-3610069
Fax
Email
Informatie Een van de lekkerste tokos in Arnhem, tenminste wat betreft de afhaal maaltijden. Vandaag een portie witte rijst met s.g. boontjes, s.g. tahoe, ajam besengek en sajoer lodeh. Alles was erg lekker. Ik had er nog een flinke schep van hun zelf gemaakte sambal badjak bijgedaan en ik heb zitten smullen!
Social
 
Door Marco Schellings
Datum In 24-4-2001
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Marie-Louise Casteleyn
Reactie Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgeven.Wij zijn heel wat gewend, eten beiden pittig.Zelf kom ik uit een Indonesisch gezin en weet dus dat er verschillend wordt gekookt afhankelijk van waar je uit Indonesië komt.Dit was een absolute deceptie.Eens maar nooit meer naar Warung Baru in Arnhem.

Datum
Naam Margit Olijslager
Reactie Ik ga altijd speciaal vanuit mijn woonplaats Dieren naar Arnhem toe om bij Toko Warung Baru de boemboes te halen voor onze favoriete gerechten Ajam Pedis, Goelee, Sambal Goreng, Ajam Besengeh.In het verleden kocht ik er regelmatig de kant-en-klare gerechten die echt overheerlijk zijn. Nog een pluspunt is vriendelijke en behulpzame personeel!!