nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | Schulten Hues | |
Straat | Houtmarkt 79 | |
Postcode | 7201 KL | |
Plaats | Zutphen | |
Telefoon | 0575-510005 | |
Fax | ||
info@schultenhues.nl | ||
Informatie | Gisteren 05-03-2006 hier gegeten. Het is een mooi restaurantje in het centrum van Zutphen. Dit is de tweede keer dat ik bij een sterrenrestaurant ga eten, 't Schulten Hues heeft dus 1 ster.
Het restaurant is een vrij lange en vrij smalle ruimte die ruimtelijk is ingedeeld, de tafels staan dus niet hutje-mutje op elkaar. De stoelen zijn erg comfortabel en de tafel lekker ruim. Het menu ziet er goed uit maar wij gaan voor het 5 gangen verrassingsmenu á 60 euro p.p. Als eerste krijgen we een amuse van een zuurkoolbonbon met rookworstkruimels en croutons. Erg smakelijk, echt een zuurkoolsmaak maar een heel andere structuur. Dan een volgende ronde amuses, een stokje met makreel in een romige mousse. Een stukje kruidkoek met iets er tussen, een eendelever mousse met port, een mousse van sjalotten en peterselie in een hoorntje en een stukje brood/cake met venkel. Allemaal erg lekker en de eendelever zo vond ik het lekkerst. Toen nog een amuse, een glaasje met bietensap en opgeklopte creme fraiche, erg lekker. Daarbij een huisgemaakte stoofvlees bitterbal met mayonaise, super bitterbal. Het eerste voorgerecht was Eendelever terrine op 2 manieren, de eerste 'naturel' en de tweede met 'koffie', de naturel vond ik wel gaan en die met koffie vond ik meer een nagerecht, zo zoet en naar koffie smaakte het. Nu moet ik zeggen dat ik ook niet zo'n eendelever fan ben, een paar krullen op een tournedos vind ik het lekkerst. Het tweede voorgerecht was de combinatie van St. Jacobsmossel. Het ene was warm met paddestoeltjes en een vleesjus, die was erg smakelijk. De andere was koud met stukje krokant spek. Ik herkende hier eigenlijk de mossel niet in, dat vond ik erg jammer. Het derde voorgerecht was het lekkerste gerecht van de maaltijd. Een stukje 'Pita' vis (geloof ik) met een langoustine wat zeekraal en iets van 3 sausjes/dressings, iets van ingekookte balsamico ofzo, picalily en een mosterdachtige saus. Erg lekker, de vis heerlijk gebakken. Bij ieder voorgerecht kreeg je een broodje. Als hoofgerecht kregen we een lamskoteletje en de T-Bone van het lam. Dit was ook erg lekker met wat gebakken paddestoelen en een bonenkruid jus. Erg lekker vlees met een lekkere saus. Alice kreeg omdat ze zwanger was wat aangepaste dingen. Het hoofdgerecht was rogvleugel, dat smaakte ook erg goed en bij het voorgerecht kreeg ze i.p.v. de eendelever een gerechtje met paddestoelen, zeekraal, dat was lekkerder dan de eendelever. Het toetje was een taartje van bloedsinasappel met witte chocolade mousse en een schaaltje met granite van bloedsinasappel. Erg lekker en erg machtig, waarschijnlijk net zoveel kalorieen als de hele maaltijd daarvoor! :-) Ik moet zeggen dat het eten wel lekker was maar ik verwachtte eigenlijk super, het hoofdgerecht en het vis voorgerecht was ook echt super, maar de andere dingen vond ik niet super. Wat me vooral opviel was dat het allemaal 'zo moeilijk' was, dat stukje vis met 3 verschillende dips/saus/dressing. En ik weet nu echt zeker dat ik niet zo'n liefhebber ben van eendelever, als smaak erbij okay, maar niet als "hoofd" smaak. De bediening was erg goed en vriendelijk. Qua hoeveelheid vond ik het ook goed en de dames ook, maar Michel vond het wat weinig en dat kon ik me wel voorstellen want de gerechten waren niet groot. Al met al goed gegeten en zeker erg luxe gerechten, misschien dat dat niet helemaal mijn smaak is. |
|
Social | ||
Door | Marco | |
Datum In | 6-3-2006 | |
Fotos |