Pssst Amigo

Soort Restaurants
Naam Pssst Amigo
Straat Pauwstraat 14
Postcode 6811 GK
Plaats Arnhem
Telefoon 026 - 442 42 44
Fax
Email
Informatie Hier ben ik een keer gaan eten vanuit mijn werk. Project afgerond en toen een uitje.

Een leuk restaurant, niet echt mijn smaak, maar het was niet slecht ofzo. Veel vlees en veel saus. Ik had een steak met pittige kruidenboter, aardappels en rijst. Het was vooral veel en machtig. Mexicaans is niet echt mijn favoriet op sommige dingen na dan zoals quesedilla's of nacho's met veel verschillend garnituur.

Om als groep te gaan wel leuk, om met z'n tweeen te gaan zou ik zeggen zoek wat anders.
Social
 
Door Marco Schellings
Datum In 22-10-2001
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam A.n.n.e en D.a.n.n.y
Reactie We hebben gisteren in dit restaurant gegeten.
Het is Anne's favoriete restaurantje.
We hadden allebei de Molitos als voorgerecht en dit was heel erg lekker :) Hoofdgerecht had danny Kiptortillia en die was lekker alleen wel veel en er zat erg veel rijst bij. Anne had een soort maisbrood met bonen, kaas en andere groenten en was ook erg lekker maar wel wat veel. 'T toetje was een sorbetijsje en dat was ook lekker alleen 't fruit was niet helemaal rijp. De bediening was prima en we hebben dr nog een leuke foto van ons tweeŽn laten maken. De Live Muziek was ook wel een luek extraatje. De prijs viel best wel mee.. 14,50 p/p voor een 3 gangen menu.

Datum
Naam Marco
Reactie Gisteren hier gegeten met ex collega's.

Richard en ik hadden de Fiesta Mexicana, een schotel met allerlei mexicaanse gerechten, we hadden: een spiesje, erg lekker, een taco met kip, lekker.... een stukje zalm in een romige saus, ook lekker, een sparerib, ook lekker. De andere dingen die we hadden vond ik wat minder, rijst was wat hard, de bonen droog, en het was veel!

Mexicaans zo is niet echt mijn favoriet, het smaakt wel maar het is het eigenlijk allemaal net niet. Het lekkerste Mexicaans heb ik op in San Diego en dat is dan allemaal een stuk lichter dan wat we hier op hebben.

Het is wel best leuk zitten.