New Dutch

Soort Lunch- en eetcafés
Naam New Dutch
Straat Marikenstraat 46-48
Postcode 6511PX
Plaats Nijmegen
Telefoon 024-3889661
Fax
Email
Informatie Een heel leuk tentje in de nieuwe winkelstraat in Nijmegen, erg trendy als het zo mag noemen.

De ondertitel van het restaurant is Streetfood wat je goed kunt merken op de kaart. Er staat echt van alles op, van sushi tot sandwiches en noedelsoep tot tomatensoep.

Wij hebben er een keer gegeten en hadden de sushi en de vietnamese noedelsoep genomen. Beide waren lekker, alleen ben ik qua sushi nogal verwend dus dat zal ik niet meer nemen maar het was wel lekker en de vis was super vers.

De volgende keer, want die komt er zeker, ga ik waarschijnlijk voor 1 van de sandwiches die zagen er erg goed uit bij andere mensen op hun bord ;-). Hopelijk neemt Alice dan weer 1 van de specialiteiten kunnen we mooi weer 'splitten'.
Social
 
Door Marco Schellings
Datum In 10-3-2002
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam floor
Reactie Hm vandaag gelunched. je krijgt hier heel lekkere broodjes/sandwiches, en lekker veel!

En zoveel keuze.
Vind het echt een aanrader.

Je kunt heir ook prima alleen heen. Er is een leestafel met lekke veel tijdschriftjes :D


Datum
Naam Anneke en Ben uit Haalderen
Reactie Vaste gasten van New Dutch, maar nu toch met wat kritiek!!
Cappuccino wederom niet zo lekker als we zijn gewend, schuimkraag niet goed!
Het beleg op de broodjes wordt iedere keer minder, jammer, probeer de uitstekende kwaliteit en hoeveelheden (prijzen zijn daar ook naar) vol te houden.


Datum
Naam bekend
Reactie Een bedrijf waar NIEMAND iets snapt van klantvriendelijkheid of service. Men doet maar wat als een stelletje kippen zonder kop. Vandaag 45 minuten gewacht op twee simpele broodjes. Bij de vraag om dan de drank van het huis te krijgen ter compensatie werd door de eigenaar dit afgewimpeld met "er gaat wel eens wat mis" en "het meisje is net nieuw hier", dit terwijl hijzelf degene was die de bestelling kwam opnemen. Lekker professioneel, je medewerkers voor schut zetten op een vol terras. De rekening was €16, de drankjes €6, had hij die €6 ter compensatie ons gegund als service voor het lange wachten, had hij wellicht nog klanten behouden, nu is New Dutch ze kwijt, net als hun naam! Wij gaan hier nooit meer komen en zullen ook iedereen dit afraden te doen. Het eten is niet bijzonder en de sfeer laat te wensen over. Maar bovenal de kinderachtige onprofessionele klantonvriendelijke houding tegenover klanten doet ons niets anders concluderen dan dat deze mensen maar een ander vak moeten kiezen, want dit vak snappen ze niet! Slimme PR, new Dutch, helaas komt er geen volgende keer!

Datum
Naam Marco
Reactie Dinsdag 29 augustus zijn we hier weer geweest voor de lunch. Tja, met zo'n kaart kun je hier heel vaak lunchen en steeds wat anders nemen.

Ik was erg aan het twijfelen wat te nemen, was eigenlijk aan het denken om een sandwich te nemen met een soepje. Toen ik de sandwich zag heb ik dat maar niet gedaan ;-) Wat een joekel zeg! Mijn keus werd dus de Thai Chicken sandwich, een joekel van een club sandwich met dun gesneden kip, gemarineerd in tandoori kruiden, met sla een lekkere dressing, tomaat, komkommer, ananas en lekker brood (4 sneden geloof ik). Erg smakelijk en veel!

Alice had de pasta met vis (van de dag) genomen, stukjes gebakken zalm en tonijn (die wat te hard, maar nog net niet droog) in een romige, kruidige saus. De pasta was iets te lang gekookt en daardoor wat zacht. De saus was smakelijk maar erg machtig. Ook dit was weer een ruime hoeveelheid.

De pasta kan ik niet echt aanraden maar die sandwich was super.

We gaan hier vaker komen, zeker als je in Nijmegen bent proberen. Hier ga je zeker terugkomen!

Datum
Naam Marco
Reactie Het heeft even geduurd maar we zijn weer eens bij New Dutch gaan lunchen. Net als de vorige keer ben ik ook nu weer vol lof! Wat staan er een hoop lekkere dingen op de kaart!

Deze keer heb ik de Turkse Taoun Wrap genomen, echt heel lekker. Dun gesneden kipfilet, gebakken en heel lekker gekruid. Dit was een volledige maaltijd met de wrap, wat extra brood, salade en frites. De volgende keer ga ik voor alleen de wrap, de frites hoeft voor mij niet zo en dan neem ik er een soep bij!

Alice had deze keer de salade met gegrillde tonijn, lekker vond ze, alleen de olijven erin niet zo.

Eens kijken of we hier met ons lunch clubje een keer gaan lunchen, lijkt me wel wat.