nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | La Rusticana | |
Straat | Bakkerstraat | |
Postcode | 6811EJ | |
Plaats | Arnhem | |
Telefoon | 026-3515607 | |
Fax | ||
info@rusticana.nl | ||
Informatie | Lekkere dingen in dit restaurant. Ik vond alleen de prijs-kwaliteitverhouding niet goed. De prijzen waren te hoog voor het gebodene. Er zijn 2 delen, een trattoria waar je pizza's en zo kunt krijgen (zijn waarschijnlijk erg goed). En een wat 'sjieker' deel voor een wat rustiger avond. Wij hadden in dat laatste deel gegeten en het was erg lekker, behalve dan dat de prijzen toch wel erg hoog zijn. Ik had zelf een tournedos a la chef, wat neer kwam op een flinke tournedos gegratineerd met mozzarella en pancetta met een truffelsaus. Erg lekker, de saus was heerlijk, je kon echt de truffel proeven, het vlees lekker mals en perfect gebakken. Ik miste vooral het garnituur, we kregen er wat gebakken aardappels bij en op je bord een stukje broccoli en venkel. Het was wel genoeg maar ik vind een frisse salade en wat groenten er wel lekker bij. Linda had als hoofdgerecht Parelhoen filet met truffelsaus, erg lekker op een bedje van tagliatelle. Alice en Michel hadden de 3 soorten pasta als hoofdgerecht, ook erg lekker. Vooral de tagliatelle met paddestoelen. Verder hadden ze penne met tomatensaus gekregen (hopelijk dezelfde als op de pizza! dan erg lekker!) en tortelline met pesto room en kaas. Als voorgerecht hadden Linda en ik de 3 soorten, wat neerkwam op terrine van zalm, carpaccio en vitello tonnato, erg lekker alledrie! Alice en Michel hadden de gebakken champignons, ook erg lekker. Toch eens een kookcursus gaan volgen om zo'n saus te kunne. maken. Al met al lekker gegeten voor iets te veel geld en ik vond het jammer dat er geen garnituur bij zat, zo'n frisse salade enzo vind ik altijd erg lekker. We gaan denk ik niet terug in het achterste deel maar de trattoria wil ik nog wel eens proberen! |
|
Social | ||
Door | Marco Schellings | |
Datum In | 4-11-2001 | |
Fotos |
Datum | |
Naam | Marco |
Reactie |
Afgelopen vrijdag wilden we eigenlijk gaan eten bij Da Giulio maar omdat het kermis was in Arnhem en het waarschijnlijk teveel herrie was bij Da Giulio zijn we naar La Rusticana gegaan.
We hebben gegeten in het trattoria gedeelte. Eerst kregen we wat platbrood met rozemarijn, zout en olie, lekker. Als voorgerecht had ik de Carpaccio Degustazione, 4 kleine carpaccios te weten Hert met truffeldressing, super lekker, was bang voor de sterke hert smaak maar dat was dus niet het geval. Ook de rundvlees, normale, carpaccio vond ik erg lekker. De zalm en tonijn carpaccio vond ik wat minder. Wel mag de temperatuur van de carpaccio iets hoger zijn, nu was ie wat koud. Alice had asperges met parmaham, dat was ook heel erg lekker, lekkerder dan met gekookte ham. Beide voorgerechten waren erg groot en toen kwam het hoofdgerecht nog. Ik had de Tris Pasta, 3 soorten dus. Tagliatelle met paddestoelen, parmaham en truffelsaus, zoals de vorige keer, super. Daarbij nog Penne in tomatensaus, zo wil ik ook pastasaus leren maken en nog Tortellini met pesto roomsaus, ook die was lekker. Alice had dezelfde tagliatelle als ik. De porties waren ruim en wij hebben dus niet alles op gekregen, altijd wel zonde. De prijs valt wel mee maar het is niet heel goedkoop, wel stukken beter dan de meeste italiaanse restaurants. |
Datum | |
Naam | Marco |
Reactie |
Afgelopen zondag hier geweest, we wilden eigenlijk alleen een pizzaatje nemen om die eens te proberen. We kregen de uitgebreide kaart en daarnaast de pizzakaart. Uiteindelijk hebben we hier erg lekker gegeten.
Ik nam als voorgerecht de pasta met truffelsaus, heel erg lekker! Met veel gebakken paddestoelen, parmezaanse kaas en gebakken parmaham in een wat romige saus. Alice had de soep van de dag, Broccolisoep en daar was ik niet zo kapot van maar Alice vond hem erg lekker. Als hoofdgerecht nam Alice hetzelfde pastagerecht en ik de pizza Margharita met knoflook en pikant gemaakt. Ja hoor eindelijk de goede pizza! Alleen had ik het idee dat ie even heeft staan wachten omdat de bodem als wat zacht was. Wat mij betreft zou er iets minder saus op mogen om de bodem wat krokanter te houden maar de smaak van de saus was super!!! Zeker nog een keertje terug in het trattoria deel om een lekker pastagerecht en pizzaatje te eten. |