La Casa

Soort Restaurants
Naam La Casa
Straat Grotestraat-Centrum 25-27
Postcode 6301 CV
Plaats Valkenburg
Telefoon 043-6012180
Fax 043-6011206
Email info@la-casa.nl
Informatie Spaans Italiaans Restaurant (Hotel)... zeer zeker de moeite waard als U eens een bezoekje brengt aan het kleine gezellige stadje Valkenburg. La Casa is een gezellig ingericht restaurant met een zeer leuk en vriendelijk personeel ... en het eten is er verrukkelijk !
Social
 
Door 't bökske
Datum In 21-12-2003
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam germaine
Reactie afgelopen vrijdag 23 mei bij la casa geresvereerd: bedankt voor de "kroning" van Nicole door de ober van het restaurant, gezellig zitten en uitstekend eten.

Datum
Naam Ingrid en Ine
Reactie Via hotelbon kwamen we uit in Valkenburg bij La Casa. Leuk hotelletje met een meer dan prima keuken. Een heel sfeervol restaurant waar het goed toeven was. Kamer was netjes, mooie grote badkamer, alleen één minpuntje en dat waren de bedden. Heel dunne matras op een spiraal, dat was echt niet lekker. Heb van andere gasten begrepen dat zij op boxspring sliepen dus misschien wordt het in gedeeltes verbeterd. Bediening was ook goed, het was alleen te druk om goed kontakt met ze te kunnen maken, maar verder toppie hoor!
Al bij al heel tevreden.

Datum
Naam Chris
Reactie Ik woon in de buurt van Valkenburg en als we uit eten gaan, ligt Valkenburg dus voor de hand. "La Casa" is een restaurant waar je naast grillgerichten ook heerlijke tapas kunt bestellen, echt uit de kunst. De bediening is daarnaast super en de inrichting is warm en gezellig. Dus voor allen die ooit nog in Valkenburg komen..."La Casa" is zeker een aanrader!