Dim Sum Palace

Soort Restaurants
Naam Dim Sum Palace
Straat Leidsestraat 95
Postcode
Plaats Amsterdam
Telefoon 020-6227878
Fax
Email
Informatie Afgelopen zaterdag hier geluncht. Al een tijdje geprobeerd om ergens lekker te dimsummen. Alice nogal sceptisch omdat het tot nu toe iedere keer tegenviel. Bij Dim Sum Court was het erg vet en eenzijdig, in Arnhem een keer dat we niet met pin konden betalen en dus weer konden gaan ;-)

Nu dus in Amsterdam, naar aanleiding van het stukje van Johannes van Dam op de Parool site.

En ja hoor, eindelijk was het zoals het hoorde. Lekkere Dim Sum, nog lang niet alles geprobeerd en ook niet alles was lekker maar wat lekker was was meteen goed lekker!

Het lekkerst waren de gestoomde oesters met zwarte bonen saus en de St. Jacobsmossel met knofook, heerlijk!!! Ook het gestoomde deeg gevuld met garnalen was lekker, wel ff wennen dat gestoomde deeg.

De loempiaatjes waren ook lekker en 2 dingen waren minder, gestoomd deeg met gefrituurd deeg, dat hebben we niet eens op en de Chinese Gyoza, die was vooral erg vet!

We hebben nog lang niet alles geprobeerd want ik wil de gevulde pepers nog wel eens proberen of 1 van de hoofdschotels en soepen.

Perfecte lunchplek voor onze foodshopdagjes naar Amsterdam!
Social
 
Door Marco
Datum In 28-3-2005
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam dimsum
Reactie ga eens naar de dam dan door de damstraat brug over en dan de chinees links op de hoek [goldenshopsticks] de allerbeste