Cafe Cordes

Soort Restaurants
Naam Cafe Cordes
Straat Parade 4
Postcode 5211 KL
Plaats Den Bosch
Telefoon 073-6124224
Fax
Email
Informatie Klein cafeetje op de Parade in Den Bosch. Gisteren hier gegeten met vrienden die hier al vaker waren geweest. Wij zaten gezellig in het voorste stuk wat een soort serre is.

De kaart is niet uitgebreid maar wel gevarieerd. De prijzen zijn erg laag, het duurste hoofdgerecht is 10 euro en dan krijg je dus een flink bord met frites, je gekozen hoofdgerecht en sla. Er staan ook nog andere dingen op de kaart zoals noedels, daar krijg je dan geen frites bij.

Tim en ik hadden de Spaanse biefstukjes genomen. De biefstukjes (2) gebakken met chorizo, wat ui, paprika en olijfjes. Op het bord nog een dun plakje kruidenboter over beide biefstukjes. Erg lekker, niets bijzonders, gewoon smakelijk. De frites goed gebakken en bij de sla een lekkere dressing waarvan ze wat mij betreft meer mogen gebruiken.

Joeri had de varkenshaas met geitenkaas, noten en honing. Zag er ook goed uit en Joeri at zijn vingers er bij op ;-)

De porties zijn ruim, de prijzen laag, erg goed dus zeker de prijs-kwaliteit verhouding. Erg goed voor vervanging van zelf koken, maar wil je gezellig met een avondje uit eten dan zou ik ergens anders heen gaan.
Social
 
Door Marco
Datum In 27-4-2006
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE