nov 20 2024
Prima toko, de rendang is top maar de pittige kip wat te zoet voor mij.
BEKIJK DIT ADRESJEaug 25 2024
Weet iemand of restaurant Het Winkeltje nog te maken had met Ansje van Brandenberg, die met haar café chantant naar dit pand was verhuisd? Ik heb hier ooit wel gegeten en het had wel een zeker entert.......
BEKIJK DIT ADRESJEapr 17 2024
Heerlijk gerecht, ook wat gehakte dadels toegevoegd en ipv tomaten een pakje tomatenblokjes met knoflook genomen.
LEES ALLE RECENSIESapr 16 2024
Nog nooit zo slecht gegeten, dus weinig van gegeten.Smaakte bedorven en ieder gerecht was zeer sterk gekruid.Desondanks waren we (mijn man en ik)allebei doodziek van het eten.Zwaar diarree en overgev.......
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 6 2024
mrt 6 2024
feb 9 2024
Goede toko, uitgebreid assortiment en heerlijke kant en klaar gerechten. Ook voor advies. Ik kom er al vele jaren.
BEKIJK DIT ADRESJEokt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
LEES ALLE RECENSIESnov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Lunch- en eetcafés | |
Naam | Babo, lunch-en eetcafe | |
Straat | Bovenbeekstraat 28 | |
Postcode | 6811 CV | |
Plaats | Arnhem | |
Telefoon | 026-4434604 | |
Fax | ||
cafe@babocafe.nl | ||
Informatie | Al verschillende keren fietste ik hier langs op zaterdagochtend tijdens het wekelijkse boodschappen doen in de stad. Vaste prik met Rosalie langs de bakker, markt en wat nog meer.
Gisteren in het filmtheater met Rosalie lag er een kaartje van Babo cafe. Geen idee dat dat hetzelfde tentje was waar ik bijna wekelijks langs kwam, vond dat er uit zag als een 'drink' cafe. Foutje dus, het blijkt een tentje te zijn met wat luxere lunch broodjes en later op de dag een eetcafe. Wij kwamen er dus vandaag voor de lunch. Op pad met het hele gezin dus, 3 weken oude Florian en Rosalie. Trotse ouders die weer eens lekker willen lunchen! Eerst een lekkere koffie, Latte Machiatto. Toppertje, het stond al op de site dat ze de beste barista van Arnhem hebben. Dat klopt! Voor Rosalie een normale appelsap ;-). Als lunch kiezen we voor een kleine tosti voor Rosalie. Alice het broodje met truffelkaas en vijgenmosterd en voor mij een broodje met kruidenworstjes van Slagerij Everts en mosterdmayo. Lekkere broodjes alle drie met volgens mij het Pane brood van de bakker waar ik zelf altijd brood ga halen. Alice neemt nog een stukje taart mee en wil heel snel weer terug voor taart en koffie ;-). Ga ik wel voor een lekker broodje. Ik wil nog wel een keer terug om 's avonds te eten! Toppertje! |
|
Social | ||
Door | Marco | |
Datum In | 26-7-2010 | |
Fotos |
Datum | |
Naam | Marco |
Reactie |
Voor Alice's verjaardag was het een goed excuus om te gaan uiteten. Met de kinderen dus het mag niet zo lang duren enzo. De keus viel daarom op Babo en op maandag was de verwachting dat het lekker rustig zou zijn.
Het was nog lekker weer geworden dus we konden lekker buiten zitten en het klopte dat het rustig was op maandagavond. Het weekmenu zag er veelbelovend uit en ook Rosalie had zin in de pasta met spek (copa) en kaas. De keus viel dus op de coquilles met bietjes en spekjesdressing. Als hoofdgerecht voor mij de speenbig (koteletjes) met aceto en rosevalaardappels. Alice ging voor de pasta met truffel en paddestoelen. En Rosalie dus voor de pasta met copa en tomaat. Bij het bestellen vroegen we of het een beetje snel kon gaan en om het hoofdgerecht voor Rosalie bij ons voorgerecht te serveren. Dit was geen probleem en werkte erg goed. Het voorgerecht van de coquilles was echt super, wat lekker zeg! Eigenlijk heel simpel en eigenlijk daardoor zo lekker. De coquille gebakken en op een blaadje little gem gelegd met wat blokjes biet en spekjes dressing met daarnaast wat krokante spekjes. Van deze 5 stuks. Erg lekker! De pasta van Rosalie was ook erg lekker, de tomaat heel zoet en lekker met het zoute van de parmezaan en copa. Florian die at ook heel goed hiervan, die heeft flink wat hapjes tomaat en pasta gehad. Het hoofgerecht van mij was een flinke portie koteletjes van speenvarken, mooie kleintjes met lekkere aceto jus erbij. Daarnaast wat gebakken roseval aardappels met krokante ui en erwtjes. De pasta van Alice was ook goed. Lekkere pasta met veel paddestoelen en room, erg lekker van smaak maar er moest wat mij betreft wat zout bij met die toevoeging vond ik het goed. Erg lekker gegeten en dat voor een goede prijs! Enige tip is wat mij betreft het brood bij het voorgerecht. |
Datum | |
Naam | Marco |
Reactie |
Eindelijk is het er van gekomen om bij Babo te gaan dineren.
De kaart wisselt vaak en nu is het thema asperges. We kiezen dus voor de asperge gerechten. Vooraf gemarineerde asperges met hollandse garnaaltjes. Erg lekker in een fris, romige dressing. Daarnaast gegrillde asperges met San Daniele Ham met aceto balsamico. Heerlijk, top ham! Als hoofdgerecht ribeye met tijmjus en roerbakasperges en gratin. Lekker gegrillde ribeye, mooi gesneden met een lekkere jus. En het andere hoofdgerecht was dorade met saliejus met hetzelfde garnituur. Lekkere dorade met knapperig vel. Top gegeten buiten aan een hoge tafel. Als toetje de geweldige Latte Macchiato. Goede kwaliteit voor een zeer redelijke prijs op een leuke plek! Aanrader! |