RECEPT CHINESE KNOFLOOKSAUS

Recept voor een roerbaksaus, lekker bij roerbakgroenten en stukjes garnaal of kipfilet.

Saus gerecht uit China

Ingredienten

  • 2 el pinda/arachide olie
  • 2 el uitgeperste knoflook
  • 3 el oestersaus
  • wat geraspte gember
  • 1 dl kippebouillon

Bereiding

Verhit de wok tot goed heet. Voeg de olie toe en wacht tot die begint te roken, voeg de gember en knoflook toe. Maar heel eventjes bakken want het mag niet verbranden, voeg de oestersaus en bouillon toe en laten sudderen voor een paar minuutjes. Lekker om als laatste aan kipfilet met groenten ofzo toe te voegen.

Recept 35 keer bezocht en 11 keer doorgestuurd, toegevoegd op door .

 

Andere recepten die mogelijk interessant zijn

Chili Knoflook basissaus
Babi Pangangsaus
   

Reacties op dit recept:

VOEG EEN REACTIE TOE


Bezoekers hebben hier nog geen recensie opgegeven. Voer nu uw reactie in!