Zappas

Soort Lunch- en eetcafés
Naam Zappas
Straat Korenstraat 6-8
Postcode 6811GT
Plaats Arnhem
Telefoon 026-7503285
Fax
Email info@zappas-arnhem.nl/
Informatie Nieuw tentje ipv Josephines waar ze pasta, pizza en broodjes verkopen. Ziet er leuk uit. Prijzen zijn laag dus ook leuk voor lunch.
Social
 
Door Marco
Datum In 26-3-2012
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Marco
Reactie Dit weekend was een makkelijk weekend, we hadden vrijdag een feestje gehad en op zaterdag waren de kids een dagje weg. Tegen de avond werden ze terug gebracht en moest er nog wat gegeten worden. We wilden toch iets dat meer lijkt op een maaltijd dan een frietje. Opeens moest ik aan Zappa's denken, een soort van Fast food pasta maar dan vers gemaakt en niet super fast ;-). Het restaurant zit op een plek waar al meer leuke tentjes hebben gezeten, Coffee Grounds en Josephine Coffee, nu dus Zappas.

Van binnen bestaat het uit 2 delen en het is dus niet zo groot. In het eerste stuk staat een grote oven en het andere stuk staat een kookgedeelte met alle ingredienten het wordt dus voor je neus klaargemaakt.

Ik had een tijdje geleden al een menu meegenomen dus daar konden we iets uit kiezen. Voor de kids werd het pasta bolgonese, voor mijzelf pasta rosso, Alice ging voor de pasta met garnalen, chili en extra rucola. Daarnaast nog 2 broodjes, eentje met carpaccio en eentje met tonijn.

De pasta rosso was gebakken kip met pesto rosso, rucola en parmezaan. Een flinke portie pasta, iets flauw maar de parmezaan hielp hier wel mee en de rucola gaf wat nootachtigs. Lekker.

De kids dus de pasta bolognese en nu is Florian het grote pasta monster dus die at hier heel goed van en ook Rosalie vond het lekker. De kids gaven dus zeker hun goedkeuring, te zien aan de lege bordjes!

De pasta van Alice was de topper qua smaak, een soort aglio olio alleen was de hoeveelheid olie echt gigantisch, dat mag echt wel wat minder. Dus qua smaak goed, maar uitvoering wat minder.

De broodjes waren lekker, vooral de carpaccio op lekker brood en goed belegt.

Leuk tentje.

Datum
Naam Anoniem
Reactie Vandaag hier geluncht. We kwamen er rond 12 uur aan en ze waren net open. Broodjes lagen in de oven en helaas konden we geen pizza bestellen, wel de pasta gelukkig.

Pasta werd het dus. De keus is redelijk en je kunt zelf aanvullingen doen. Ik ging voor de pasta rosso en Arnold voor de pasta bolognaise. We mochten ook nog kiezen voor farfalle of penne. Beide voor farfalle.

De pasta rosso was lekker van smaak, bovenop nog wat parmezaan en rucola. Iets meer kip misschien maar gewoon lekker. Erbij nog wat brood.

De bolognaise was ook erg lekker. Geen zurige saus, nee juist zoet kruidig. Ook deze gewoon goed.

Lekker lunch adresje erbij!

Misschien van te voren bellen of de oven aankan ;-).