jan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJEjan 21 2020
Makkelijk en lekker!
jan 16 2020
Regelmatig gaan we met vrienden, familie en kennissen bij, De Japanner, zoals we dat hier zeggen, een gezellig verblijf en lekker etentje doen. Altijd een succes, voor elk wat wils, en iedereen is ze.......
BEKIJK DIT ADRESJEjan 6 2020
okt 5 2019
Al veel keer gemaakt, iedereen die het geproefd heeft vind het heerlijk
LEES ALLE RECENSIESsep 29 2019
Inmiddels heet het restaurant "Zen".
BEKIJK DIT ADRESJEaug 26 2019
Wat een onbeschofte eigenaar, erg klantonvriendelijk. Ik wilde net lekker voor 5 personen dus behoorlijk wat paling gaan halen bij Dirk Eveleens. Werden eerst geholpen door een vriendelijke dame waarb.......
BEKIJK DIT ADRESJEjun 23 2019
Heerlijk, dat hindoestaanse tintje aan de klassieke surinaamse bruine bonen! Geeft het net wat meer tropische pep! Ook de kipfile wordt in de saus heerlijk doorgegaard, maar niet gortdroog. En leve de.......
Soort | Lunch- en eetcafés | |
Naam | Zappas | |
Straat | Korenstraat 6-8 | |
Postcode | 6811GT | |
Plaats | Arnhem | |
Telefoon | 026-7503285 | |
Fax | ||
info@zappas-arnhem.nl/ | ||
Informatie | Nieuw tentje ipv Josephines waar ze pasta, pizza en broodjes verkopen. Ziet er leuk uit. Prijzen zijn laag dus ook leuk voor lunch. | |
Social | ||
Door | Marco | |
Datum In | 26-3-2012 | |
Fotos |
Datum | |
Naam | Marco |
Reactie |
Dit weekend was een makkelijk weekend, we hadden vrijdag een feestje gehad en op zaterdag waren de kids een dagje weg. Tegen de avond werden ze terug gebracht en moest er nog wat gegeten worden. We wilden toch iets dat meer lijkt op een maaltijd dan een frietje. Opeens moest ik aan Zappa's denken, een soort van Fast food pasta maar dan vers gemaakt en niet super fast ;-). Het restaurant zit op een plek waar al meer leuke tentjes hebben gezeten, Coffee Grounds en Josephine Coffee, nu dus Zappas.
Van binnen bestaat het uit 2 delen en het is dus niet zo groot. In het eerste stuk staat een grote oven en het andere stuk staat een kookgedeelte met alle ingredienten het wordt dus voor je neus klaargemaakt. Ik had een tijdje geleden al een menu meegenomen dus daar konden we iets uit kiezen. Voor de kids werd het pasta bolgonese, voor mijzelf pasta rosso, Alice ging voor de pasta met garnalen, chili en extra rucola. Daarnaast nog 2 broodjes, eentje met carpaccio en eentje met tonijn. De pasta rosso was gebakken kip met pesto rosso, rucola en parmezaan. Een flinke portie pasta, iets flauw maar de parmezaan hielp hier wel mee en de rucola gaf wat nootachtigs. Lekker. De kids dus de pasta bolognese en nu is Florian het grote pasta monster dus die at hier heel goed van en ook Rosalie vond het lekker. De kids gaven dus zeker hun goedkeuring, te zien aan de lege bordjes! De pasta van Alice was de topper qua smaak, een soort aglio olio alleen was de hoeveelheid olie echt gigantisch, dat mag echt wel wat minder. Dus qua smaak goed, maar uitvoering wat minder. De broodjes waren lekker, vooral de carpaccio op lekker brood en goed belegt. Leuk tentje. |
Datum | |
Naam | Anoniem |
Reactie |
Vandaag hier geluncht. We kwamen er rond 12 uur aan en ze waren net open. Broodjes lagen in de oven en helaas konden we geen pizza bestellen, wel de pasta gelukkig.
Pasta werd het dus. De keus is redelijk en je kunt zelf aanvullingen doen. Ik ging voor de pasta rosso en Arnold voor de pasta bolognaise. We mochten ook nog kiezen voor farfalle of penne. Beide voor farfalle. De pasta rosso was lekker van smaak, bovenop nog wat parmezaan en rucola. Iets meer kip misschien maar gewoon lekker. Erbij nog wat brood. De bolognaise was ook erg lekker. Geen zurige saus, nee juist zoet kruidig. Ook deze gewoon goed. Lekker lunch adresje erbij! Misschien van te voren bellen of de oven aankan ;-). |