Xu Xi

Soort Diverse Afhaal/Bezorg zaken
Naam Xu Xi
Straat Nieuwstad 16
Postcode 6811 BL
Plaats Arnhem
Telefoon 06 41480807
Fax
Email info@xu-xi.nl
Informatie Een tijdje geleden kwam ik in het straatje Nieuwstad terecht en dacht: "Hé, dit wordt een leuk straatje, met leuke winkeltjes en koffietentje enzo.". Een tijdje later ging ik met Rosalie koffie drinken bij Let's Coffee en toen we daar lekker buiten zaten zag ik tegenover een Aziatisch tentje, Xu Xi. Thuis ging ik even zoeken en kwam hun site tegen, een sushi tentje dus.

Afgelopen zondag onze vuurdoop bij Xu Xi. Via internet sushi besteld en samen met Rosalie in de bakfiets op pad. Bij aankomst werden we vriendelijk geholpen en ze hadden het erg druk! Onze afhaaltijd werd niet gehaald maar Rosalie werd getrakteerd op rozijntjes en ik babbelde wat met andere gasten over sushi.

We hadden aardig wat besteld, pittige tonijn rolletjes, zalm met avocado, california van tonijn en van zalm, unagi en voor Rosalie ook nog met kip en komkommer.

Nou ons eindoordeel is dat het een super sushi tentje is! Echt lekkere sushi, lekkere rijst, goede vis, niet te zuinig, lekker zachte avocado en ook nog goede unagi!

Toppertje, wij komen vaker!
Social
 
Door Marco
Datum In 10-9-2010
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE