aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | Wox | |
Straat | ||
Postcode | ||
Plaats | Den Haag | |
Telefoon | ||
Fax | ||
Informatie | Dit restaurant is top. Het concept is ontworpen door een designbureau. Dat het een concept is werd me snel duidelijk toen ik vroeg of de muziek is minder hard kon. Er werd vriendelijk naar het concept verwezen en mij beloofd dat de muziek nog harder zou gaan die avond. Die muziek zelf is overigens heel leuk. Je hoort bijvoorbeeld muziek uit de boeddha club in Parijs. Om een indruk te krijgen v/d muziek is het aardig om eens te surfen naar de site van de Amsterdamse Supperclub die ook volgens een concept is ontworpen. De ambiance wordt verder bepaald door de lange banken langs koelblauw geschilderde wanden. Donkere formicatafels, linnen servetten. Het doet heel warm aan en weer een tikje Londons. Het menu is klein maar de formule komt je hierin tegemoet. De jonge eigenaresse die bedient (In Diesel-outfit, ongetwijfeld deel v/h concept) schuift gezellig aan en stuurt duidelijk aan op het surprise menu. Hierbij deel je telkens een schotel van de kaart met je tafelgenoot. Het leidt tot een zalig noepen. Menu: de blauwvintonijn ontbrak helaas deze avond (In samenwerking met de kok van de Japanse ambassade wordt deze geïmporteerd en niet de gebruikelijke geelvintonijn) maar i.p.v kregen we 8 creuses (oesters) met een mousse van komkommer en blaadje koriander. Hemels! We vervolgden met in olijfolie gemarineerde blokjes Ierse zalm met een tomaat in gemberbouillon, wasabi-mayonaise en zeewier. Vervolgens zalige coquilles, salade en een sausje met zwarte tausi-bonen. Vervolgens Kingcrab met kokos en als laatste gang eendenlever met shitakes. Alles was verassend en zeer lekker en subtiel. De bediening was hierbij buitengewoon gastvrij en kundig. Aan het einde van de avond nog even gesproken met de kok Lucien (voorheen: It's rains fishes) over espresso en de machines. Hier krijg je een Siciliaanse Barbera koffie die wat zachter van smaak is dan een Illy. Reserveren voor het weekeinde een week van tevoren Lunch is hier ook mogelijk. De prijs is ronduit laag te noemen voor wat je krijgt. Als je hier gaat eten doe ze de eigenaresse maar de groeten van de espressoman uit Rotterdam. Want dat riep zij uit toen ze mijn stem herkende bij reserveren.( (120 p.p) |
|
Social | ||
Door | jmjagt@hotmail.com | |
Datum In | 14-2-2001 | |
Fotos |