Wokmasters Zevenaar

Soort Restaurants
Naam Wokmasters Zevenaar
Straat Doesburgseweg 2
Postcode 6902PM
Plaats Zevenaar
Telefoon 0316-370768
Fax 0316-370380
Email info@wokmasterszevenaar.nl
Informatie Op zondag 16 januari 2005 hier naartoe geweest. Het is een groot restaurant en het was ff moeilijk om 2 personen nog te plaatsen. Er komen zo te zien veel grote groepen eten.

Het verschil met andere wok restaurants is dat ze ook een teppanyaki plaat hebben, daar zometeen meer over.

Er zijn verschillende buffetten, 1 met warme gerechten en soepen. Hier liggen de normale chinese gerechten als babi pangang, sate, gebakken banaan, etc. Als soep hebben ze hot-sour soep, die was redelijk en tomatensoep, die niet geprobeerd.

Dan een buffet met rauwe groenten en vlees, vis. Vooral qua groenten hadden ze niet veel, erg jammer. Wel een plus is de lenteui en lelie stengels, die vind ik erg lekker.

En wat anders is een buffet met teppanyaki vlees, hier liggen dus kleine plakjes vlees en vis die op de grillplaat worden bereid.

Nou eerst maar het wokken uitproberen. Ik nam als eerste de HakTjiewsaus, die zou erg scherp moeten zijn. Niet dus, het was een erg tamme saus. Smaakte wel maar ik had een kruidige saus verwact. Ik had nog gevraagd om extra knoflook maar toen kreeg ik extra gefrituurde knoflook. Dat waren dus harde stukjes en niet zo lekker erin. Het smaakte wel maar ik ben beter gewend. Alles wordt ook standaard in het water gegooid en niet garnalen, vis, inktvis apart gehouden (dat dan maar heel kort in het water) zoals bij Tam Food in Rosmalen.

Alice had de Gon Boa saus, dat is normaal gesproken de pittige saus, die was dus ook niet pittig. Ook deze saus weer redelijk maar niet zoals elders. Jammer.

Toen de Teppan Yaki proberen. Heel zorgvuldig kleine stukjes vlees uitkiezen omdat het alleen was om te proberen. Geef je het af en gooien ze alsnog alles op de plaat door elkaar. Toen het klaar was moest je zeggen wat je had en krijg je dus niet de door jou uitgezochte stukjes maar gewoon wat gaar is. Dat werkt dus niet zo goed. Ook was het niet zoals bij de japanner. Het wordt alleen gebakken, niets geen sausjes, knoflook of andere smaakmakers. Dat viel dus ERG tegen. Er was een klein tafeltje waar je knoflook-, mosterd- of bbqsaus kon pakken voor bij het Teppanyaki vlees. Leek wel op steengrillen ;-)

Daarna nog een klein bordje gewokt met knoflooksaus, die was wel lekker. Gevraagd om het wat pittiger te maken en dat kon met wat extra sambal, maar pittig werd het dus nog niet.

Wel gegeten, maar als ik het van te voren had geweten dan waren we of naar Huissen gegaan of naar Arnhem die zijn allebei stukken beter!
Social
 
Door Marco Schellings
Datum In 17-1-2005
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Deegens
Reactie Vandaag 31-juli-2016 gegeten met dochter en 2 kleinkinderen het was weer gezellig bediening beleefd en snel opruimen,eten weer een enorme keus ook wat dessert betreft en de prijs is echt waar voor je geld,zoveel keus vlees vis kinder maatjes groenten pasta rijst bami mihoen patat etc etc ik kom snel weer een keer.

Datum
Naam mar
Reactie Nou wij wilden via internet reserveren stond een site op doen ze er niks mee dus niet gewokt die dag
goede reclame dus zo hou je wel klanten

Datum
Naam Brian Sluiter
Reactie Beste mensen,

Het restaurant is zeker wel de moeite waard. Het personeel is heel vriendelijk, ze maken graag even een praatje met je. Er wordt heel veel gespeculeert over de bazin, maar het is een hele slimme en vriendelijke vrouw. Mijn zus heeft gluten-allergie en de bazin heeft elke keer netjes aangegeven wat wel en niet glutenvrij was. Het eten is ook gewoon prima, als je het niet lekker vind kun je jezelf afvragen of je chinees uberhaupt wel lekker vindt.

Brian Sluiter

Datum
Naam Richard Berkendal
Reactie Nou Mandy.... Misschien moet je het is aan het personeel zelf vragen...

Ik was laats toevallig weer bij de afhaal.. Heb toen eerst gekeken op internet of daar een afhaal lijst stond, maar nee.. Zag alleen kerst.. (wat toch allang voorbij is)

Maar goed ik bestelde bij een Nederlander.. en ik zeg tegen hem.. Goh moeten jullie de internet site niet is aanpassen? De jongen keek me verbaasd aan, ik zei ja het is nog in kerstsfeer... Daar moet toch wat aan gedaan worden?
Nou zei hij daar houd ik me niet mee bezig... Ik begon te lachen.. Dat kan je dan toch doorgeven.. (hij begon een beetje te grijnzen.. en zei nou nee..) en zei waarom niet? krijg je dan commentaar? Nou begon hij te glimlachen.. (Hij zei verder niets...) Maar ik weet voldoende....

Datum
Naam Johan
Reactie Na donderdagavond 06-01-2011 gegeten te hebben sávonds thuis gekomen en buikklachten gekregen.
Volgende dag na de dokter geweest en ik bleek een bacterie opgelopen te hebben. De kok die erachter stond had mijn eten maar heel kort in de pan met kokend water gedaan. Ik vroeg hem of dat wat langer mocht, normaal gesproken zit dat er langer in. Maar hij verstond volgens mij geen nederlands. Ik lees meer van deze berichten bij dit restaurant, jammer want ik heb voorheen wel lekker gegeten maar ik kom nu niet meer terug!
Kies liever een ander wokrestaurant is mijn advies, als je dit krijgt ben je echt heeel ziek.


Datum
Naam mandy van de berg
Reactie ...... kinderachtig ben trouwens al langer fan van dit restaurant en kom er dus ook al een aantal jaren.
Om even op het verhaal terug te komen betreffende mevrouw, ik ken haar als een eerlijke ,hardwerkende leuke gastvrouw die er alles voor over heeft om haar gasten het naar hun zin te maken.
Soms is het natuurlijk ook best een karwei om al dat jonge spul in hun gareel te houden.
Soms zie je ook eerlijk dat het best wat meer power mag geven op momenten van jewelste want zo moet ik helaas toch beamen dat wanneer het er echt op aan komt de chinese brigade toch echt erg hun best doet en soms de jonge brigade kinderen toch ook echt wel aan het apegapen is.
Maar ja je moet zoiets toch allemaal gezamelijk aanpakken en er is altijd een "aanvoerder" die de boel moet dirigeren en ja daar is ze toch best wel duidelijk in maar dat moet ook wel, begrijpelijk!!!
Al MET AL OP IEDEREEN IS WEL EENS IETS OP AAN TE MERKEN. (WE ARE AL HUMAN)
Over het geheel vind ik het toch zeker de moeite waard om daar lekker te dineren. Ga zo verder want het eten is echt super lekker...en ja niemand is perfect.
Om terug te mogen komen op het verhaal van Richard, jammer dat je het zo hebt ervaren maar toch geloof ik er niets van hoe jij haar woorden hebt vertaalt, dat ze haar personeel vertelt hoe zij het graag ingevuld ziet worden dat is begrijpelijk het is haar toko....toch

Datum
Naam Richard Berkendal
Reactie Helaas is mijn reactie verwijderd...


Maar om in het kort mijn recensie te geven:

De bazin (de wat dikkere mevrouw) gaat echt te ver tegen haar eigen personeel, er staan gewoon gasten bij!!
Dat kan echt niet.. Ik zei er wat van.. (goh u bent wel erg streng) Toen kreeg ik dit te horen.. Ach van jou hoef ik niets aan te nemen, als het je niet aanstaat tja dan ga je toch!

Want de kinderen hier zo noemde ze haar eigen personeel... Die moeten doen wat ik zeg,

Nou alles leuk een aardig, maar zo hoor je niet met gasten en het personeel om te gaan.. en ook nog is zeggen dat ik geen respect zou hebben...
Zij moet echt hoog nodig een spiegel kopen!

Ik stond trouwens bij het afhaal gedeelte, eten verder smaakte redelijk, Miste de kroepoek.. weet niet zeker of zij die bewust niet meegaf of dat per ongeluk is gegaan maar ik kom voorlopig niet terug!!

ps. heb wel respect voor het personeel dat die het met haar vol kunnen houden!

Datum
Naam Anske
Reactie Whoa wat een mega discussie hier zeg.
Vind het best raar dat er een discussie ontstaat als iemand zijn/haar bevindingen doet over een bepaald restaurant. Smaken verschillen nu eenmaal, de een vind het niets, de ander geweldig en iedereen mag zijn/haar mening geven. NIemand kan voor een ander bepalen welke indruk een restaurant achterlaat toch?. Maar goed dat terzijde.
Ik zelf ben er vaker geweest, soms alleen met het gezin, soms met meerdere familieleden, maar ook met een groep van 15 man. De keren dat ik er was met mijn gezin en ook kinderen en de keer met familie verliep alles goed. Het eten vonden we lekker, 1x ziek geweest, maar goed.. het is mogelijk dat het eten gewoon verkeerd viel, bediening was goed en zeer vriendelijk en we konden zelfs zonder reserveren aan tafel. Maar goed..die keren was het ook vrij rustig, enkele tafeltjes waren bezet. . Maar eerlijkheidshalve moet ik ook over de keer met de groep van 15 man schrijven. Dit keer hadden we gereserveerd, we wilden graag een tafel voor 6 uur, maar het was al erg druk , we konden wel een tafel krijgen om 7 uur. We waren 5 min te vroeg dus lekker op tijd? Na een kwartier zaten we nog te wachten dus een groepslid vroeg de gastvrouw of bazin of we al aan tafel konden, dit vroeg hij echt op een correcte manier. Pfoe.. toen werd hij eigenlijk (naar mijn mening) niet erg klantvriendelijk te woord gestaan. Daarna draaide zij zich om en begon te foeteren tegen een jong meisje die in de bediening werkt. (wij stonden op nog geen halve meter afstand en konden echt woord voor woord horen) Vond ik persoonlijk echt niet kunnen, natuurlijk moet je je personeel soms tot de orde roepen, maar dat doe je toch niet in bijzijn van je klanten. (ha en eerlijk gezegd als mijn werkgever zo tegen mij tekeer zou gaan in bijzijn van anderen, dan had ik terplekke mijn ontslag ingediend. Anyway..na 25 minuten konden we eindelijk aan tafel, (had niet nog 5 minuten langer moeten duren anders waren we weggegaan). Het eten was lekker, de mensen in de bediening waren echt wel supervriendelijk .. soms beetje overvriendelijk, want meer dan 10x aan tafel komen vragen of het smaakt en of alles naar wens is vind ik persoonlijk iets overdreven. (maar ja.. beter iets te vaak dan nooit zeg ik dan wel weer) Maar de gastvrouw of bazin was die dag op dat moment dat wij er waren niet klantvriendelijk. Ik zal er niet om wegblijven.. maar.... de volgende keer als ik heb gereserveerd dan wacht ik echt niet meer zo lang, kies eieren voor mijn geld en ga ik liever naar de chinees op de hoek. Voor alle duidelijkheid wil ik nog aangeven dat dit alles is geschreven naar MIJN mening, naar mijn persoonlijke ervaringen. Uiteraard mag je hierop reageren, maar ik ga geen discussie voeren over mijn mening. Vriendelijke groet, Anske

Datum
Naam wil
Reactie Beste Mensen,

J.l. zaterdag heerlijk gewokt.

Wij, mijn man en ik komen er regelmatig. Bellen om 14.00 uur en gaan dan om 17.00 uur aan tafel.
Kunnen op ons gemak eten, en de drankjes worden netjes verzorgd.
Het personeel is altijd vriendelijk, ook als de hele zaak vol zit.

Wij zijn met een groep van 30 personen wezen wokken. Van te voren gereserveerd. Een feestje moest gevierd worden. Daar waren ook kleine kinderen en het was perfect.
In ons gezelschap waren mensen die dit nog nooit gedaan hadden, en er nu voor kiezen om te gaan wokken vanwege de gemoedelijke sfeer.

Onze volgende afspraak ga ik binnenkort maken, we hebben nog wat te vieren en dat doen we graag bij de Wokmaster in Zevenaar.


Datum
Naam Frank
Reactie Sinds de opening ben ik er circa 8x geweest en ben eigenlijk helemaal tevreden. Geen restaurant om intiem te dineren, maar met de kids (geen wachttijden) is het goed toeven. Het eten is echt voortreffelijk en beter dan in de wok restaurants in Arnhem. Ze moeten echter niet te lang wachten om de boel wat gezelliger te maken, want het lijkt wel een beetje op een all inclusive hotel. Eten is dus een dikke 9 en entourage een magere 6.

Datum
Naam Jeroen de Laar
Reactie Beste mensen,
Ik vind het zeer spijtig om te lezen dat mensen overdreven negatief zijn. Het wokrestaurant in Zevenaar is erg lekker en wij komen dan ook elke drie maanden wel een keer naar Zevenaar toe om daar te wokken. We hebben ook wokrestaurants in Arnhem geprobeerd, maar Wokmasters blijft voor ons de beste. Het personeel is er vriendelijk en daarnaast is het eten erg lekker.
Dat sommige mensen negatieve ervaringen hebben gehad kan overal gebeuren, maar beheers jezelf een beetje en ga hier geen onwaarheden verkopen!

Datum
Naam L van der Kolk
Reactie Heer Boomkamp heeft een punt. netjes geformuleerd. heel anders al velen anderen hier. De ene persoon vind de wok geweldig en de andere vind hem niks. ik durf wel mailadres te tonen en mijn mening te geven. zoals boomkamp zich al afvraagt of merel mischien van wokmasters zelf is. ga ik er vanuit van wel, deze persoon kan niks negatiefs vinden en gaat veel tever in op de andere recensies. Ik heb geen zin om er verder woorden aan vuil te maken en kan er heel kort over zijn: "WAAR ROOK IS IS VUUR" ik kom er niet meer.

Datum
Naam m.boomkamp
Reactie mmm, wat een tegenstrijdigheden hier. zou bijna denken dat merel de eigenaar zelf is. ik ben inmiddels gevorderd en al n keer of 10 wezen eten bij wokmasters. het eten is best goed, want ik vind dat je geen al te hoge eisen mag stellen voor de prijs die je er moet betalen. mensen die topkwaliteit verwachten moeten wat mij betreft maar naar een toprestaurant. dit is wokmasters zeker niet, maar t is zo lekker goedkoop, en je kunt blijven opscheppen. maar zoals ik al zei, gaat de hele zaak wel in sneltempo achteruit. en niet alleen aan de binnenkant maar ook als je aan komt rijden ziet het pand er van buiten al verschoten uit. een nieuw verfje en nieuwe gordijnen binnen zouden geen overbodige luxe zijn. ook de tuin mag weleens aangepakt worden want dat zou voor deze zaak echt een aanwinst zijn. ik heb trouwens zelf met vrienden al wel een erg snauwende en brutale gastvrouw tegen klanten en personeel meegemaakt dus dat is niet te ontkennen.

ik geloof dat wokmasters al n jaar of 7 open is? en nog steeds hetzelfde is als vanaf de opening, verander een beetje aan de uitstraling want ik heb het er eigenlijk wel gezien.

Datum
Naam Merel
Reactie Zelf kom ik erg vaak bij het wok restaurant in Zevenaar. Ik bekeek de reacties en die van Gerard viel me op. Ik vind toch dat ik een aantal onwaarheden in deze reactie even recht moet zetten.
Ten eerste bekritiseert u de gastvrouw en haar omgang met kinderen. Ik kan me niet voorstellen dat zij die kinderen op deze manier behandelt heeft. Ik heb zelf twee kinderen en ze is altijd heel aardig tegen hen. Als kinderen echt druk zijn, kan ik me goed voorstellen dat ze daar wat van zegt. Ik vind het namelijk heel vervelend als kinderen rondrennen en lawaai maken terwijl ik lekker rustig uit eten wil. Ik denk niet dat ik de enige ben die er zo over denkt. Als ze kinderen daarop aanspreekt doet ze dat altijd kindvriendelijk.
Het lijkt me ook niet van belang om haar ‘mollig’ te noemen. Dat vind ik eerlijk gezegd wel erg makkelijk, gezien het feit dat u lekker anoniem achter uw computerscherm zit. Wijst wel weer op gewoonweg treiteren want de reacties dienen daar helemaal niet over te gaan. Ze dienen te gaan over het eten, de bediening, gastvrijheid en dergelijke. Deze punten vind ik dik in orde en daarom ga ik ook vaak naar het restaurant. Volgens mij worden er verse gerechten opgediend en ik heb nog nooit gehad dat een bak niet gevuld was. Er staan altijd een aantal werknemers bij het buffet om het prima schoon te houden. Ik kom er vaak als het erg druk is en dan staan de drankjes ook snel op tafel.
Verder vind ik dat u uzelf niet zo in de weg moet staan. Het is namelijk heel menselijk als een kok eens moest hoesten. Die groene roggel van u zal wel meevallen, daar ben ik van overtuigd. De medewerkers zijn daar erg beschaafd.
Ik wil u geen dingen voorleggen maar vind wel dat de mensen die deze reacties bekijken een afgewogen oordeel moeten kunnen lezen. Ik hoop dus ook dat de lezers inzien dat deze reactie natuurlijk erg eenzijdig en zelfs onwaar is. Ik blijf in ieder geval gaan want ik ben dik tevreden!

Datum
Naam gerard
Reactie wat negatieve reclame allemaal niet kan doen, na het lezen van de verhalen hier ben ik zelf maar eens naar de wok in zevenaar geweest met mijn gezin van 5 pers. maar ik had t beter niet kunnen doen want wat de mensen (die hier postief zijn over de wok) ook zeggen, het is echt wat ons betreft allemaal gelogen. wij waren er om 17.30 dus was t nog erg rustig. de kok achter de wok heb ik een paar keer gewoon een groene horen roggelen!!!! bah en dan moet je nog beginnen met eten. dat eten was niet echt slecht, als je het vergelijkt met de bediening. man man man ...... hoewel mijn kinderen aan tafel bleven zitten werden de kinderen van een andere gast echt afgebekt door een chinese (mollige) vrouw. ze moesten blijven zitten en niet zo''n herrie maken.Die kinderen waren echt niet aso ofzo maar wilden gewoon naar buiten waar de zon nog lekker scheen. het is een buffet waar kinderen in de watten gelegd dienen te worden wat mij betreft. verder duurde het wachten op drinken erg lang (terwijl er mischien 40 man binnen waren) en ook de bakken waren niet allemaal gevuld. de zalm was rood in t midden en verkleurd aan de zijkant dus niet vers, en de eindresultaat gewoon echt de eerste en de laatste keer dat ik er ben geweest.

Datum
Naam michelle donkers
Reactie Ik begrijp er werkelijk niets van.
Jullie hebben het alleen maar over de gastvrouw
toch vind ik haar echt oprecht aardig.
Ben al best lang een fan van dit heerlijke restaurant.Het is er echt heerlijk vertoeven!!!
Wat ik niet goed snap aan het laaste berichtje van Thomas, is vanwaar hij de ouders van die mevrouw bij zijn negatieve ervaring betrekt.

Dit slaat echt nergens op!!!

Voor de rest zou ik willen zeggen ga zo door !!
Want er zijn echt genoeg liefhebbers van de Wok Masters, die ook de gastvrouw accepteren zoals ze is

Datum
Naam thomas
Reactie Ik ben jarenlang bekend met wokmasters maar vind de gastvrouw echt schijnheilig als ze een goede dag heeft dan is ze vriendelijk maar op een verkeerde dag echt een bitch. Ik ben het daarom ook eens met alle negatieve reacties. In het begin was het echter wel anders. Toen was de bazin nog vriendelijk en werd het personeel ook beter behandeld. Nu het een succes volle zaak is denkt zij dat ze net als haar ouders iedereen kan vernederen. ( haar ouders hebben het restaurant in zeddam en zijn hetzelfde) . De zaak is verder ook echt aan een opfris beurt toe. alles is echt goor.
Verder wil ik zeggen tegen de mensen die daar wel gaan eten. lekker blijven doen. En tegen de mensen die dat niet meer doen .HEEL verstandig.

Ga zo door wokmaster je graaft je eigen graf.

Datum
Naam Ingeborg
Reactie Tsja, wat zal ik zeggen....
Ik zei tegen de bazin (in ieder geval deed ze erg bazig tegen andere personeelsleden dus ik denk datzij de baas was) dat zij vast wist waar de toiletten waren. Weet je wat ze antwoordde: Dat weet iedereen hier, vraag maar aan een ander!
We hebben maar geen fooi gegeven en gaan niet meer terug.
Wat een bijzondere reactie, lekker gastvrij ook!

Datum
Naam Ans
Reactie Aan eten zijn we niet toegekomen in dit restaurant, want het onvriendelijke gedrag van de gastvrouw (op het schofferende af), deed ons besluiten elders te gaan eten.
Als er een ding duidelijk is hier, dan is dat, dat de klant allang geen koning meer is!

Datum
Naam alex
Reactie hoi wij eten bij dit restaurant regelmatig.
en het eten is echt fantastisch, maar ik moet de mensen die een nare ervaring hebben gehad op sommige punten best gelijk geven.
ook wij wachten soms erg lang op onze gereserveerde plaatsen.
maar wij vinden dit wachten wel waard
ook al is het soms erg vervelend
ook heb ik van diverse mensen gehoord dat de gastvrouw niet altijd even vriendelijk is, dat hebben wij gelukkig nog nooit meegemaakt
wij komen hier zeker weer terug
hebben namelijk al bij diverse wokrestaurants gegeten maar hier blijft het gewoon het beste ook al is de klantvriendlijkheid niet altijd op en top
wij hebben ook zo onze goede en slechte dagen

Datum
Naam Marcel
Reactie Prima restaurant, heerlijk eten voor een goede prijs,..

Maar Het geneuzel van sommige mensen hier zeg,. als je niet weet hoe je moet wokken en welke dingen je wel en niet bij elkaar kan doen vraag dan om assistentie, ze zijn daar nooit beroerd om je een handje toe te steken, mijn vader zit en een rolstoel en word iedere keer netjes door een van de meisjes of de gastvrouw zelf geholpen. Van mij geen slecht woord over deze wok lokatie !!!

Datum
Naam yvonne
Reactie O o die Marc en stuyt of zo ,ze zijn niet ziek geworden van het eten maar zijn ziek boven in het kopje.
Wokmasters Zevenaar gaat zo door ,goede bediening heeeeeeeeeeeeel goed eten (ook alles is er lekker)en de zaal ziet er geweldig uit voor ons en de fam. een dikke 10

Datum
Naam Frank van Loon
Reactie Ik snap werkelijk niets van de discussie tussen een aantal bezoekers van wokmasters. Het eten is gewoon erg goed en dus lekker. Gezellig indien je met kinderen of een grotere groep bent, maar niet bepaald romantisch te noemen, maar dat geldt bij geen enkel wok-restaurant, want het is en blijft buffet. Ik heb nog eens gelet op die zogenaamde vieze vloerbedekking, maar ondanks mijn goed ogen niets daarvan gezien, dus flauwekul. Het restaurant bestaat nu een aantal jaren en de 3 keer dat ik er geweest ben is het wachten geblazen voor een groot aantal bezoekers voor het bemachtigen van een tafeltje en als het zo slecht zou zijn, dan zou dit echt niet plaatsvinden.

Datum
Naam Irene
Reactie Best Eric en natuurlijk andere bezoekers,

Ten eerste geloof ik er helemaal niets van wat jij daar hebt neergezet. Ik ben namelijk ook tweede kerstdag wezen eten en ze hadden voor elke gast een tafel gereserveerd. Zo hadden wij bijvoorbeeld tafel 37. U moet dus niet dingen gaan verzinnen over dat er geen plek voor u was. Als u tijdig had gereseverveerd dan was er voor u een tafel vrij gehouden. Ik geloof daarom ook niets van uw verhaal. Bovendien, als ik op uw naam klik om een mail naar u te verzenden staat daar geen eens uw emailadres. Dat betekent gewoon dat u het restaurant naar beneden wilt halen, omdat u bijvoorbeeld zelf een chinees restaurant heeft dat niet goed draait of iets dergelijks. U durft niet uw echte naam op te geven en daarom staat uw emailadres er ook niet bij.

Ik heb me in ieder geval tweede kerstdag uitstekend vermaakt. Leuke muziek, lekker eten en dat voor een redelijk goedkope prijs. Wokmasters Zevenaar, ga zo door en mij zie je er ook nog zeker terug!

Groeten Irene de Mooij

Datum
Naam eric zonneveld
Reactie ben tweede kerstdag naar de wok geweest en de mensen konden me niet eens fatsoenlijk ontvangen. had mijn hele gezin uitgenodigd en gereseveerd onder de naam van mijn vrouw ( liever anoniem). we zijn gewoon weggelopen omdat t veel te lang duurde. Als je vol bent ben je vol en moet je niet overboeken want dan is wat mij betreft de organisatie zeer slecht. Vind het wel een mooie zaak , alleen hangen aan t plafond bij de wok de vetdruppels eraan, en zoals bekend bij de chinezen kun je hier gewoon verwachten dat de keuken een grote smeerboel is. ( smaakpolitie komt bij geen enkele chinees binnen toch).
als ik de recensie lees van die meid die 4 jaar ober is geweest en alle minpunten die ze durft te vertellen hier optel, dan kom ik toch op een groot aantal punten die niet in orde zijn......+ al die mensen die hier vertellen ziek te zijn geworden, dan is t voor mij een optelsom en ben ik blij dat ik tweede kerstdag ben weggegaan zonder te eten. de mensen die nergens last van hebben moeten lekker blijven gaan want daar is iedereen vrij in natuurlijk. mijn tweede kerst was wel verpest!!!!!

groeten eric

Datum
Naam Maryn Kleingeld
Reactie Haha
Ik lach me kapot als ik dit allemaal lees. Ik heb hier in ieder geval drieënhalfjaar gewerkt; als bewijs mag iedereen mijn hyves bekijken, waar o.a. foto's staan dat ik er gewerkt hebt. Nu werk ik er niet meer, omdat ik in Groningen woon vanwege studie. Misschien zullen enkelen van julli en herkennen: ik heb blond haar en heb een kuifje.

Ik kan het niet laten even een bericht te plaatsen en om daarmee meteen wat duidelijkheid te scheppen over bepaalde zaken.
Ten eerste roept iedereen dat mensen ziek worden van het eten. Ik heb aantal keren gehoord dat het waar is ja, maar laat ik dan ook niet beginnen met bepaald verstand van de gasten. Vis én vlees moet gescheiden worden, eet met mate, ga absoluut geen rauw vlees met gewokt vlees op een bord doen en laat staan dat de garnalen eerst gewokt moeten worden voordat die gegeten kunnen worden. Ja ik heb een hoop meegemaakt in bijna 4 jaar alle weekenden en feestdagen.
Natuurlijk sluit ik niet uit, dat er een keer het eten niet goed valt of dat er ook dergelijk een keer wat mis mee is. Maar met respect: honderden gasten... per dag, laat staan per week etc. Niets valt uit te sluiten.
Ten tweede het plafond en de vloerbedekking. Er komen veel gasten, het is vaak vliegwerk. Nieuw tapijt en tapijtreiniging valt moeilijk in te plannen. Het moet ook gedaan worden, en het gaat ook gebeuren. Het is slechts van korte duur. Bovendien, ook te lezen in een van onderstaande reacties, worden er terecht excuses aangeboden.
Ten derde wordt er gezegd dat de keuken smerig en onhygiënisch is. Ten tijde van de avond is het een zooitje, maar waar is dat niet zo? Aan het eind wordt alles in spik en span schoongemaakt... Serieus: petje af voor de koks. Daarnaast is het inderdaad waar dat de Warendienst is langsgekomen. Zij waren meer dan tevreden wat betreft het scheiden, opruimen en afdekken van voedsel. Zij hadden slechts commentaar op enkele kapotte plavuizen die uit veiligheidsoverwegingen vervangen moest worden ed. Het was dus niet het geval dat het voedsel in een onhygiënische omgeving stond.
Ten slotte, er schijnt een personeelslid hieronder wat geschreven te hebben. Lijkt mij niet serieus. Als gastheer (lees: ober) is men gewoon altijd vriendelijk en gaat men vooral niet anoniem het een en ander raaskallen.

Al met al, ik vind het een lekker restaurant, waar ik goed kan eten. Natuurlijk zijn er altijd, vanwege de drukte ed., wel wat aandoeningen te vinden, maar dat doet teniet bij al het goede. =)

Misschien zie ik jullie er nog wel eens,
groetjes Maryn Kleingeld, Ober Wok Masters Zevenaar tot augustus 2007!

Datum
Naam piet van der worp
Reactie wij komen regelmatig bij wokmaster in zevenaar .is gewoon de beste van gelderland en omgeving heerlijk

Datum
Naam Marielle
Reactie Wij zijn er een aantal keer geweest, één keer met een groep van 16, één keer met een groep van 23 en ook een aantal keer met kleine groepen, maar nog nooit heb ik gehoord dat iemand ziek is geworden. Het is dus erg pech hebben denk ik voor de personen die het wel zijn geworden. Wellicht een allergei voor één van de ingrediënten?
Hoe het ook zij, de één is positief, de ander wat minder. Ieder z'n eigen ervaring en respecteer die gewoon. Er zijn wel wat puntjes die beter zouden kunnen maar over het algemeen ben ik best wle tevreden over Wokmasters Zevenaar.

Datum
Naam anneke
Reactie we zijn donderdag aanstaande 25 jaar getrouwd en zochten voor mijn 85 personen die we hebben uitgenodigd een restaurant in de buurt van zevenaar. Had op internet de naam wok zevenaar ingetypt en kom dus hier terecht. Ik schrik er wel van dat mensen ziek zijn geworden van het eten. of dit nu komt omdat ze vlees en vis met elkaar hebben gemengd maakt mij niet zoveel uit. en als het wel hierdoor komt hoort de gastheer je hier toch van op de hoogte te brengen. Maar het feit dat ze ziek worden heeft mij zo laten schrikken dat ik toch maar gewoon naar een hollands restaurant ga volgend weekend. jammer voor wokmasters maar ik heb liever een leuk feest waar de mensen jaren praten hoe gezellig het wel was ipv hoe ziek ze waren geworden. groeten Anneke

Datum
Naam pieter
Reactie sorry was ik iets vergeten.......als je op de naam "personeelslid" klikt kom je gewoon bij wok zevenaar uit.......toeval of doet de baas dit zelf?

Datum
Naam stuyt
Reactie mischien een leuk adresje voor de smaakpolitie? maar die zal ook in zevenaar wel niet verder komen als alleen de ingang haha

Datum
Naam pieter
Reactie Hey Vincent,
Hoe oud ben je? 10??? foute opmerking he van dat personeelslid en nee dit kun je niet meer goed praten door te zeggen dat ze daar natuurlijk niet werkt. want als je daar niet werkt hoef je niet zo'n reactie te geven.........ik denk zelfs dat je daar zelf ook werkt, want waarom zul ja anders zo'n uitleg geven. ik loop geen 10 x met volle borden en al doen mensen dit wel dan nog mag je daar niet ziek van worden. Ik ben er tegen mijn wil in vorig weekend met kennisen wezen wokken omdat ik dit als cadeau had gekregen maar voor mij is het zeker dat ik er nooit meer kom.......Ik ben het met je eens dat je hier een restaurant naar beneden kunt halen maar deze site is om je reviews te posten over een restaurant en als deze niet goed is moet je dan net als jij hebt gedaan liegen over dat restaurant. Wokmasters zevenaar is een restaurant die voor de gasten netjes moet lijken door met een wok midden in de zaak te werken maar als je naar de parking loopt moet je toch maar eens kijken achter de vervallen schutting......is mij overkomen toen ik naar mijn auto liep. daar zag ik een kok staan roken met kleren aan die je rechtop in de hoek kunt zetten zo vies. hoe zal dan de keuken eruit zien?????? nee sorry Vincent, je bent mischien zelf wel werkzaam bij wokmasters, en dat je je baan zeker wilt stellen door wokmasters perfect te noemen, maar voor mij moet er meer komen als alleen nieuw tapijt en een plasma scherm hoor. Heb je trouwens al eens naar boven gekeken bij die bakken waar het vlees en vis inzit. daarboven is het plafond echt goor en dat dwarrelt gewoon op je eten eronder pfffffff...gewoon een vieze gore tent.......

Datum
Naam Vincent
Reactie Hallo,
Ik zat even op internet te googlen met als zoekopdracht Wokmasters Zevenaar en toen kreeg ik deze site.
Zal nu ook maar even een reactie achterlaten. Ben al een paar keer bij Wokmasters wezen eten en het bevalt prima. Ik kan echt niet snappen waarom mensen dit restaurant naar beneden halen. Bovendien ben ik nog nooit ziek geworden en dat heeft alles te maken met keuzes maken van wat je gaat eten en drinken. Dus mensen die er ziek van zijn geworden kunnen dus blijkbaar zelf niet bedenken wat je wel en niet kunt eten/drinken. Bovendien wordt je ook misselijk als je 10 keer met volle borden naar je tafel loopt.
Nog even over dat personeelslid, ik geloof natuurlijk niet dat dat iemand van Wokmasters is die reageert. Het is zo makkelijk om hier niet je echte naam neer te zetten (wat overigens wel erg zielig is). Maar goed, ik ben erg tevreden met Wokmasters Zevenaar, vooral nu met het nieuwe tapijt en het grote plasma-scherm is het nog mooier geworden.
Mij zul je er dus ook nog geregeld zien, omdat je hier een gezellige avond kunt beleven!

Datum
Naam pieter
Reactie zo dacht ik er ook over robert. klant is koning maar daar blijkbaar niet

Datum
Naam Robert
Reactie Vriendelijk personeel hebben ze daar, zeg: 'Hou dus snel je mond'. Alweer een reden om er niet naartoe te gaan!

Datum
Naam pieter
Reactie Goedemiddag, ik was hier aan t lezen en kan t toch niet laten zelf ook een reactie hier te plaatsen. Ik ben zelf al meerdere malen bij wokmasters in zevenaar wezen eten maar sinds de laatste keer dat ik ziek van ben geweest bedank ik er toch maar voor. inderdaad is de reactie van marc en stuyt niet echt beleefd maar ik kan wel begrijpen dat als je er eenmaal ziek door bent geweest je een heel andere kijk op deze zaak krijgt. en de reactie van het personeelslid die heeft gereageerd, is toch een teken dat er iets aan de hand is anders hoef je namelijk niet in de verdediging te gaan.. Jah het gerucht dat de keuringsdienst er geweest is is dus toch waar. waarom zal het gerucht dat er van alles aan de hand is dan niet waar zijn. mag ik in de keuken kijken dan??????? denk t niet. Zelf zal ik er met mijn familie niet meer gaan eten en ook kennisen en vrienden zijn geschrokken nadat ik en een kind van me er ziek van zijn geweest. dan vind ik ook dat de inrichting sterk aan gehele vervanging toe is want kijk maar eens omhoog naar t plafond bij de wok. dit is echt vies en ook de vloer is niet echt om over naar huis te schrijven.

Sorry maar mijn algehele indruk van wokmasters op dit moment is zeer slecht. succes met deze site.

Datum
Naam lotte
Reactie het zijn wel elke keer dezelfde 2 mensen die hier lopen zeuren he.....o.stuyt en marc...tja triest hoor....want wat jullie zeggen klopt niks van! het is er goed, qua service alles dus reageer dan niet.

Datum
Naam personeelslid
Reactie jullie moeten echt niet zo blij gaan doen, er is inderdaad iemand geweest die komt keuren, dat hoort bij elk restaurant.....slimmerd.....en er was helemaal niks mis!!! het is bij ons superschoon voor een doorsnee chinees restaurant, moet je maar een keer komen kijken hoe netjes alles wordt afgedekt en schoongemaakt! dus hou snel je mond! een beetje het restaurant naar beneden halen terwijl er niks van waar is!

Datum
Naam o.stuyt
Reactie nieuws al gehoord? wokmasters heeft volgens een gerucht in zevenaar bezoek gehad van de warenwet. was van alles mis in de keuken. snap best dat t niet allemaal schoon kan zijn in die drukte maar met eten hoor je netjes om te gaan anders krijg je nog meer verhalen die hier staan wat betreft ziek worden.

Datum
Naam marc
Reactie Ik wil toch even reageren volgens albert word er aangegeven dat je geen vlees en vis moet combineren omdat je er ziek van kunt worden, als je goed leest zeggen ze dat je deze 2 beter niet kunt combineren ivm smaak. je moet t echt gewoon kunnen eten zonder dat je er ziek van word hoor. en wanneer word die ranzige vloerbedekking dan eindelijk een keer vervangen? zo lang hoeft dat toch niet te duren!!!! ik vind zowieso de hele zaak afbraak geworden...hoelang zijn ze inmiddels geopend? een jaartje of 5, en gewoon niets veranderd, en dat terwijl ie elke avond vol zit???? sorry hoor maar die chinees is alleen de zakken aan t vullen en die zal de zaak daarna wel verkopen. oh ja diegene die blij worden van koffie met een schaaltje bon bons die moeten vooral blijven gaan want die laten zich voor weinig toch mooi voor de gek houden door die chinees haha en dan zeggen goeie service omdat je een chocolaatje erbij krijgt. tjonge als t zo makkelijk ging overal!!!>>>>>

Datum
Naam Toon
Reactie Ik ben het helemaal met Albert eens!. Het personeel is er zeer vriendelijk, het eten is er goed en de prijs is ook niet verkeerd. Kortom een prachtig restaurant waar je een leuke en gezellige avond beleeft!!

Wokmasters Zevenaar petje af!!

Datum
Naam Albert
Reactie Ten eerste even reageren op de mensen die zeuren dat ze ziek worden,...er staat duidelijk vermeld dat je geen vis en vlees gerechten door elkaar moet eten, want daar zou je wellicht zoek van kunnen worden. Nou ik heb zelf ook een keer vis en vlees door elkaar gegeten en werd ook niet ziek, dus zeur alstublieft niet!

Ten tweede: de gastvrouw. Ze speelt misschien wel een beetje toneel, maar je wordt bij wokmasters vriendelijk geholpen en je gaat er goed verzorgd weg. Je krijgt bij de koffie een schaaltje met bonbons en dergelijke. Ik vind dat ze daar genoeg service geven en bovendien ook aardige/klantvriendelijke bediening!

Ten slotte nog even over het vloerkleed. Bij de deur hangt een bordje met: excuses voor de vloerbedekking, maar die wordt zo snel mogelijk vervangen. Wokmasters Zevenaar is een druk bedrijf en daar moeten jullie een beetje begrip voor tonen, ze kunnen niet alles tegelijk!!

Ik vind in ieder geval dat je er heerlijk kunt eten en raadt het iedereen dan ook van harte aan!!!!


Datum
Naam Gert en Truus-Visser.
Reactie Wokmaster Zevenaar:
Donderdag : 26 Juni 2007.
wij hebben gegeten met de buren bij de Wokmaster in Zevenaar.
Het was druk maar wij hadden een tafel gereserveerd.De bediening was uitstekend!!!
Het eten was geweldig!!!
Dank u Wokmaster Zevenaar.

Datum
Naam marc
Reactie sorry robert maar ben je analfabeet ofzo...je kunt de reacties van al deze mensen toch wel lezen..........daarom zul je mij erniet meer zien...heb trouwens al veel slechte dingen vernomen. hoe naief kun je zijn.

Datum
Naam Robert
Reactie Marc, is er iets met je geheugen of zo? 'omdat de prijs aantrekkelijk is, zal ik er wel blijven komen' en dan: 'mij niet meer gezien daar' Eh.....Hè????? Is dat te rijmen?

Datum
Naam marc slachmuylders
Reactie tjonge robert heb je oogkleppen op ofsow? ziek is toch echt ziek.......en daar hoef jezelf toch niet eerst achter te komen als mensen ervoor waarschuwen of wel soms? ik heb t in het begin echt een topzaak gevonden totdat ik t heb zien aftakelen.......mij niet meer gezien en robert veel succes met t eten daar.......eigenlijk hoop ik dat j t zelf ondervind sorry hoor

Datum
Naam o stuyt
Reactie robert ik had nog nooit van een site als deze gehoord en heb hier dus voor t eerst de reacties van mensen kunnen lezen. moet ik dan zelf ook ziek worden om moet ik mezelf achter de oren krabben en doen of ik gek ben en er gewoon lekker blijven eten en mischien ook wel ziek worden? je kunt natuurlijk ook blind zijn en niets van de anderen aannemen. in Arnhem ken ik ook 2 wokzaken die me aanstaan en daar lees ik geen slechte dingen over. mag ik dan mischien zelf de keuze maken robert? of heb je aandelen in de zaak ofzo? maar blijf jij er maar lekker eten......want ik denk dat je het eerst zelf moet ondervinden voor je de meningen van anderen gelooft, ofwel je moet dus zelf eerst ziek worden toch........tsss hoe naief kan iemand zijn.

Datum
Naam Robert
Reactie Getuigt niet echt van karakter, O. Stuyt. Je vond het altijd goed, maar als anderen het niks vinden vind je het ineens zelf ook niks meer???!!?? Krijg een leven...

Datum
Naam Marc Slachmuylders
Reactie Tjonge zo'n site kan dus ook een zaak naar beneden halen. weet niet of dit nu wel zo goed is?!
Ik kom zelf regelmatig bij dit wokrestaurant en vind t middelmatig eten maar omdat de prijs aantrekkelijk is zal ik erwel blijven komen. even terug komen op de gastvrouw die vind ik (uiterlijk buiten beschouwing gelaten) wel ok. ik hoef er toch niet mee te gaan slapen hahaha. verder prijs kwaliteit wel goed hoor.

Datum
Naam F Kamminga
Reactie Ik vind het bij de wok in zevenaar allemaal nog wel meevallen hoor, je moet bij een nederlands restaurant ook niet in de keuken kijken. En vroeger was toch al bekend dat een chinese kok altijd eerst in de olie spuugde om te kijken of de olie heet genoeg was dus dat zal nu nog wel niet anders gaan. als hij die roggel er maar niet in spuugd haha. De olie is zo heet dat er van die spuug niks meer overblijft hoor. Dat de zaak achteruit gaat wat betreft het tapijt is nogal logisch met zo'n drukke zaak. Mij maakt t niet zoveel uit, zolang het eten maar goed is, hoewel ik t wel allemaal dezelfde smaak vind hebben. of je nou saus nummer 5 of nummer 7 besteld.

ik ga ernog gewoon naar toe......met of zonder roggel haha (traditie is traditie!!!)

Datum
Naam O.Stuyt
Reactie Nou nou, ik dacht altijd bij een topzaak te zijn gaan eten maar nu ik deze berichten allemaal lees zullen ze mij er niet meer zien.

Datum
Naam ruud borst
Reactie we zijn inmiddels al een paar keer bij de wok in zevenaar geweest maar de laatste keer zal ook wel de laatste keer blijven. Nadat we een klachtje over vieze bierglazen hadden gemeld bij een ober, werden we een half uur helemaal niet meer bediend. Ook vinden wij de zaak sinds het begin helemaal afbraak worden. In het begin was het zo mooi maar nu......pffff echt goor en dan helemaal de vloer. die lijkt er al 20 jaar in te liggen. Nu weet ik wel dat t een erg drukke zaak is maar zoiets kan toch schoongemaakt worden. Ik ben t eens met de mensen die hier zeggen dat de gastvrouw toneel speelt want de vriendelijkheid word zo opvallend gespeeld dat een klein kind er nog doorheen prikt.
Dan hebben ze naast de parkeerplaats een schutting staan waar een werknemer een giganische roggel uit zijn mond spuugde.....bah is dat typisch chinees ofzo? ik denk dat de keuringsdienst geld toegestopt krijgt als ik achter die schutting kijk want daar kijk je in een soort magazijn waar de groenten gewoon op een smerige grond staan. Mij zul je nooit meer zien daar bij wokmasters zevenaar.

Datum
Naam boesten
Reactie robert sorry hoor maar bij een wokrestaurant is het toch echt de bedoeling dat je van alles eet en probeert. ik heb daar alleen vlees en vis geeten uit de wok dus dat moet toch kunnen. ik denk dat je ook weinig mensenkennis hebt als je zegt dat de gastvrouw geen toneel speelt naar de gasten toe. het slijm druipt eraf hoor. das wel duidelijk, ik kom er in ieder geval nooit meer en raad het ook iedereen af. (deze site vraagt om de mening van de mensen dus respecteer ik je mening natuurlijk wel, als je die van anderen ook respecteerd)

Datum
Naam Robert
Reactie Heey,

Ik vond het eten erg lekker en mensen die zeggen dat de gastvrouw het vriendelijkheid speelt, moeten snel hun mond houden, want ze is harstikke aardig en ontvangt haar gasten tenminste goed!!! Bovendien nog even de mensen die zitten zeuren dat ze ziek zijn geworden: sorry maar dan moet je niet alles door elkaar eten, natuurlijk kun je dan beroerd worden.....Ik vind het in ieder geval hartstikke lekker bij Wok Masters Zevenaar

Datum
Naam e.terpstra
Reactie nou ik heb hier ook gegeten/ziet er allemaal erg leuk uit maar ben ook 2 dagen echt ziek geweest. wat is dait? is er niet zoiets als een warenwet ofsoow in nl. de gastvrouw is een en al geslijm denken ze echt dat die gespeelde aardigheid gaat werken?

Datum
Naam r.boesten
Reactie Isis, je hebt precies dezelfde ervaring meegemaakt als ik 4 weken geleden. Ik heb er garnalen genomen die ten eerste niet echt helemaal perfect bereid uit de wok kwamen maar die garnalen heb ik 's nachts allemaal weer gezien.Ik ben 2 dagen ziek geweest en ik geloof 3 kilo afgevallen in die 2 dagen. ( dat is dan ook het enigste pluspunt). De ambiance van de zaak is wel erg mooi en voor een wokzaak kun je er heerlijk rustig zitten. Mijn complimenten aan degene die dit heeft bedacht. Ik ga er in ieder geval niet meer naartoe. en ook het voorkomen van de gastvrouw is helemaal gespeeld. oftwel ze is overdreven vriendelijk naar de klant toe. Tegenwoordig ben ik van de chinees in zeddam erg te spreken. ( en dat is geloof ik familie) Lees hier de recensie' maar eens van

Datum
Naam isis
Reactie ben eten geweest in dit gore te vieze restaurant, wat ik al dacht werd waar ik heb 2 dagen gebraakt
het enigste waar ik over te spreken ben is de afwerking van het interieur super!!!!!
Ik was 15 mei voor het laatst in dit gore restaurant

Datum
Naam b.terpstra
Reactie wat slecht! ga er nooit meer heen. alleen omzet maken aan de gast word niet gedacht. en de vloer is echt te goor! bah

Datum
Naam L.HENDRIKS
Reactie Wij hebben heerlijk gedineerd en genoten van de voortreffelijke gerechten en sfeer. Ons afscheid van een van onze beste colleg's viel ons zwaar maar werd gaandeweg gemakkelijker. Of de drank daaraan debet is geweest...tja.
Groeten
L.Hendriks mede namens W.Rutjes + J van den Boom

Datum
Naam Marlous Demming
Reactie Ik vond het eten bij Wokmasters in Zevenaar helemaal fantastisch!
Er heerst een gezellige sfeer, er is veel keus en het wachten bij de wok en de grill duren niet lang.
We waren met de hele familie, en IEDEREEN heeft lekker gegeten.
Ik vond het vooral erg leuk dat je zoveel kon uitproberen.

Datum
Naam Diana Janssen
Reactie Ben al verschillende malen bij wokmasters geweest in zevenaar en vind het er geweldig vriendelijk en veel keus mijn dochter van 7 gaat liever naar wokmasters dan naar de mc donalds volgens mij zegt dat al genoeg

Datum
Naam anietatje
Reactie We gaan 27 mei naar wokmasters toe het zal mij allemaal benieuwen!!Ik zal natuurlijk verslag brengen hier!
Ik moet zeggen dat de wok in doetinchem een enorme succes was,zaterdag ar live piano muziek,maar je moet er niet te dicht in de buurt zitten anders kun je elkaar niet zo goed verstaan!!
groetjes anietaatje

Datum
Naam m.beekmans
Reactie wij hebben hier heerlijk gegeten !!!!
Vriendelijk en lekkerrrr