Wokcity

Soort Restaurants
Naam Wokcity
Straat Havensingel 7
Postcode 5211PX
Plaats Den Bosch
Telefoon 073-6106888
Fax
Email
Informatie Gisteren (2-11-2005) gaan eten met vrienden bij Wokcity. Ikzelf vind het wokken helemaal geweldig. Dit wokrestaurant schijnt erg goed te zijn, vooral door het uitgebreide buffet van rauwe, warme en toetjes gerechten, ingredienten.

Nou die uitgebreidheid klopt, ze hebben er zelfs sushi (1 soort rol) en sashime van zalm en tonijn. De tonijn was erg lekker en de rol smaakte ook best. Jammer dat ze alleen niet een klein schaaltje had om de soja/wasabi in te doen.

Het warme deel bestaat uit de standaard gerechten als babi pangang e.d. en 2 'klaar-maak' gedeeltes, wok en teppanyaki. Het teppanyaki is hier erg goed, ze bakken het niet alleen op de plaat maar geven er dus ook nog smaak aan door een of ander mengsel, erg lekker! Heb zelf de ossenhaas en tong geprobeerd en dat was erg goed.

Het wok gedeelte heeft het gebruikelijke assortiment van rauwe ingredienten, gambas, kip, ossenhaas, varkenshaas, en diverse groenten.

Tim heeft een keer de Wokcity saus geprobeerd en die vond ik niet zo lekker, erg zoet. Gert een keer de knoflook en die was erg lekker, kon er alleen zelf niet aan beginnen want dat had ik Alice beloofd ;-), zelf heb ik gehad de Sha Chan saus, die smaakte goed maar was niet erg pittig (zoals aangegeven) en ook nog een keertje de She Chuun saus (of zoiets) dat was de pittigste maar deze was erg flauw.

Qua woksauzen vond ik het niet geweldig maar de teppanyaki en sushi/sashimi maakte veel goed.

Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten.
Social
 
Door Marco
Datum In 3-11-2005
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam jay
Reactie hallo beste.

Ik ben er al een paar keren geweest, in het begin toen we voor de eerste keer er gingen eten was het eten lekker het buffet stond altijd vol en was lekker warm de bediening was uitsetkend en voor de rest eigelijk ook.
dus wij dachten zeker voor herhaling vatbaar een paar maanden later was het eigelijk het zelfde aleen werd alles iets minder maar voor die prijs kon dat natuurlijk wel.

gister waren we er weer geweest het was alles behalve lekker rijst lag er al te lang in en was steen hard de bamie was steeds op en de groenten zagen er ook niet echt fris meer uit.

Wat ons echt tegen viel en de reden dat wij daar niet meer zullen komen was de bedienning!

- we moesten ten eerste onze vorken bij houde nou goed dat kan ik me wel voor stellen dat ze geen zin hebben om het elkekeer te moeten afwassen.

- ook werd het persoon neel onvriendelijk bij het bestellen van drinken je moes echt een paar keer roepen tot ze bij je kwamen en dan keken ze niet vriendelijk, nadat je je drinken besteld hebt moet je lang wachten je bent bijna op gedroogd door de harde rijst voor dat ze het kwamen brengen. er was personeel genoeg maar die vonden het waarschijnlijk belangrijker om achterin zelf te gaan eten met ze'n allen

- en tot slot me'n ergste ergenis.
we waren tot sluitingstijd gebleven we warn met een redlijk grote groep.

Een van de kinderen wou een biefstukje proberen omdat een vriend van me ze heel lekker vond.

het kindje vond het niet lekker ik heb zelf een stukie er aan geproefd en ik verzeker je dat het vlees niet meer goed was ook al ben ik niet echt een goeie vlees kenner.

toen de ober het op haalde werd hij woedend dat mijn vriend zijn zoontje van 8 jaar zijn biefstukje niet op had

hij de kok kwam er toen bij en ging door het lint , hij begon te schreeuwen en te doen dat het zonde was ik heb mij verontschuldigt.

de kok verstond me waarschijnlijk niet goed (hij kon niet goed nederlands praten) maar hij maakte duidelijk dat het jongetje van 8 jaar die biefstuk nu meteen moes op eten of anders kwamen wij daar nooit meer binnen!

nadat hij dat had gezegd zijn we alle 25 maar direct boos en geschrokken vertrokken dat een gewone net uitziende kok en ober zo boos kunnen worden om een stukje vlees vwat een jongetje van 8 jaar niet luste.

We zullen er zeker niet meer komen, En als er mensen zijn die meschien willen wokken in Den Bosh zal ik Wok City zeker niet aanradenDatum
Naam Marco
Reactie Gisteren hier nog een keertje geweest. Toen we binnenkwamen was het nog niet druk.

Als eerste natuurlijk wat sushi gehaald, erg lekker, wel een beetje koud. Toen wat warms, eerst Teppanyaki Ossenhaas geprobeerd en dat was erg lekker. Toen een keertje wokken met de Chasha saus en dat was ook erg lekker.

Toen ik de 2e keer wat wilde halen was het een stuk drukker. Toen was de smaak ook een stuk minder, het wokgerecht was erg flauw, waarschijnlijk doordat er nog teveel water in de groenten zat. Ook de Teppanyaki was toen niet goed, de ossehaas droog doorgebakken. Ook waren er opeens een hoop dingen 'op', de sushi een woksaus, de vis. Waarschijnlijk wordt het wel bijgevuld, maar dat moet dan toch wel sneller!

Erg jammer hoor. Hier dus niet naartoe op zondag maar een doordeweekse dag als het niet druk is.