Wok to Go

Soort Diverse Afhaal/Bezorg zaken
Naam Wok to Go
Straat Steenstraat 40
Postcode 6828CL
Plaats Arnhem
Telefoon 026 4460867
Fax
Email
Informatie Dit hoort bij Matsuzaka, ze hebben voortaan vooraan een afhaalgedeelte waar je dus wok gerechten kunt afhalen. Je hebt niet te veel keus. Er is een vaste prijs, 5 euro voor een gerecht met nasi/noedels, een vlees/groente gerecht en groenten.

Verder hebben ze nog wat kleine gerechten als soep, sate, loempias.

Afgelopen zaterdag (8-10-2005) maar eens geprobeerd.

Ik had de kip Kung Po genomen, dit hoort pittige kip te zijn. De smaak is aangepast aan NL want pittig was het zeker niet, de smaak was wel goed en de portie was ook ruim voldoende! Wel de volgende keer vragen om het gerecht en de nasi apart te doen, dat is denk ik lekkerder.

Alice had een vegetarisch gerecht met noedels, dit vond ik wat te flauw maar de smaak was wel goed, voor mij zou ik er wat sambal door doen ;-)

Ook een soep genomen, de pikante soep. Nou die zag er niet echt smakelijk uit, de smaak was dan wel redelijk maar het leek wel ketjap, zo zag het er uit, de smaak was anders. Zal deze soep niet meer nemen. Verder hadden we nog de salade er bij, dat was heel fijn gesneden witte kool met de japanse dressing (soort appeldressing) en deze is erg lekker.

Dit proberen we zeker nog eens, de kwaliteit is beter dan die van de normale chinees en de prijs is ook erg goed. Wel ff vragen om het gerecht apart te doen van rijst of noedels.
Social
 
Door Marco
Datum In 10-10-2005
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE