Wok Atlantis

Soort Restaurants
Naam Wok Atlantis
Straat Hollandweg 6-8
Postcode 6843 JP
Plaats Arnhem
Telefoon 026-3831610
Fax
Email
Informatie Wok Buffet Restaurant in Arnhem Elderveld. Veel keuze uit vis/vlees/groenten die met een keuze uit 9 sauzen gewokt worden. Verder een grote keuze uit sushi, sashimi, bami, nasi, sate, babi pangang etc. een groot ijs- en fruitbuffet. Tevens een grillbuffet met o.a. biefstuk, hamburger etc dat je kan laten grillen. Echt een super restaurant!
Social
 
Door Daphne
Datum In 6-5-2006
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Anne
Reactie Slecht restaurant, vuil bestek en borden.
Smakeloos zelfs bedorven eten en ook nog onaardige bediening die ons op het eind wegkeek.
Zonder kopje koffie (het was tijd) weg met een ontevreden gevoel
Door het eten zelfs nog ziek geworden toen ik thuis was
Geen aanrader!!!

Datum
Naam Loke
Reactie Ook wij vinden het personeel zeer onvriendelijk, zijn vorige week, na 3 jaar weer eens gaan proberen, voor ons ook nooit meer!!!

Datum
Naam Henk K.
Reactie Hallo,

wij, ik en Bonny, waren jaren vaste klant in dit restaurant. De laatste keer dat wij zijn geweest zijn wij echter zo onbeschoft behandeld, dat wij geld toe zouden moeten krijgen er nog één stap binnen te zetten!!

Toen we binnen kwamen werden we gewoon genegeerd. We vroegen of iemand een tafel voor ons had, waarbij het antwoord zoiets was van "we hebben het druk meneer".

Nooit meer Atlantis!

Datum
Naam Bart
Reactie Atlantis is door ons, zowel met als zonder kinderen al een aantal keren bezocht sinds de opening.

De eerste keren waren we enthousiast en was het eten erg smakelijk.

De laatste paar keren was echter de kwaliteit en de smaak van het eten beduidend minder.

De kroon spande echter zondagavond 3-8 jl., wij kwamen binnen, het was er druk maar kregen direct een tafel toegewezen.
Tot zover niets aan de hand.
Echter bleek het bestek niet schoon, wat ter plaatse door de ober aan z'n schort werd opgepoetst en werden de verkeerde drankjes gebracht.

Dat zou op zich nog een te verwaarlozen probleem zijn geweest, we zijn in de regel niet zo moeilijk.
We hoopten dus op een smakelijk maaltijd, maar het ging al mis bij de voorafjes van de plaat, die waren niet erg smakelijk. De garnalen waren smakeloos en ook de kipfile en zalm waren verre van lekker te noemen.
Daarna gewokt, wat door ons alle vier als smerig betitelt werd, een smakeloze hap, die waarschijnlijk vanwege de drukte en de daarbij behorende snelheid, naar mijn idee veel te lang in het water werden gekookt om vervolgens te kort in de saus te worden gewokt.

De kwaliteit van de Garnalen was bij zowel de bakplaat als bij het wokbuffet erg slecht!

Wij waren regelmatig bezoeker, maar zondag 3-8 is onze laatste keer geweest.
Wij gaan voortaan naar Mister Moto op de Korenmarkt, waar voor veel minder geld, in verhouding een stuk smakelijker kan worden gegeten.

Jammer dat een restaurant als Atlantis voorkeur geeft aan kwantiteit ipv aan kwaliteit.

Datum
Naam edwin
Reactie wij zijn gisterenavond zondag 15 juni met 4 personen naar deze wok geweest, ontzettend druk, maar we hadden gereserveerd!!! Erg jammer dat je dus voor niets komt want de tafels worden gewoon weggegeven aan andere mensen. Dit hebben we diverse keren gehoord. Geen verontschuldiging of zo, maar wel tot de volgende keer toegewenst gekregen. Dus niet natuurlijk!! Zonde van de benzine met deze prijzen. We zijn lekker in Zevenaar wezen eten.

Datum
Naam ---
Reactie Ik vond het erg lekker. Er was veel keuze en ook voor de kinderen was er patat. het lekkerste was wel het wokken maar ook genoot ik van grill.

ze hebben ook lekkere saus.

Datum
Naam Marco
Reactie Gisterenavond zijn Alice, Rosalie en ik naar dit restaurant gegaan. We wilden wel weer eens een keertje wokken. Hier zijn we wel eens geweest en wat me toen opviel was dat het een mega restaurant is. Niet echt gezellig.

Gisteren was het niet druk, da's wel zo fijn bij een wokrestaurant want het eten is dan vaak een stuk lekkerder, de koks zijn wat geduldiger met bereiden.

Ook bij dit wokrestaurant hebben ze een teppanyaki plaat, da's eigenlijk het lekkerst, wel jammer dat ze voor ieder vlees/vis dezelfde saus gebruiken, da's bij andere restaurants wel beter. Van deze plaat mag je volgens de kaart maar 1x bestellen maar volgens het bord bij de plaat onbeperkt. Misschien dat dat bij drukte anders is. Wij hadden keertje tongfilet en kipfilet genomen, beide lekker en goed gebakken.

Het wokbuffet is erg uitgebreid qua vlees en vis, qua groenten kan het beter, zeker als ze nog wat chinese groenten als paksoy toevoegen.

De sauzen die we gisteren hebben geprobeerd waren de Teriyaki, die was erg lekker en smaakte naar echte teriyakisaus.

De Gon Boa saus, die vond ik niet zo lekker, het was een zoet pikante saus met een niet zo lekkere nasmaak.

De Black Pepper saus was erg lekker, een beetje pittig en lekker van smaak.

De pittigste saus waarvan ik de naam niet meer weet maar die wel erg lekker was.

Alice had ook nog de King Do saus geprobeerd maar die viel niet in de smaak.

Dit was allemaal goed klaar gemaakt, wat je wel eens meemaakt is dat het allemaal wat waterig wordt, dat was niet het geval! Een goed teken dus, bij drukte zal dat wel anders zijn.

Aardig wokrestaurant al vind ik die in Sonsbeek park beter!