Wing Kee

Soort Restaurants
Naam Wing Kee
Straat Johan de Wittlaan 43
Postcode 6828XZ
Plaats Arnhem
Telefoon 026-3511283
Fax
Email
Informatie Een tijdje terug zag ik deze chinees op de plek waar eerst een shoarma tent zat. 2 weken terug voor het eerst geprobeerd, een bamisoep met pekingeend, was erg lekker. De peking eend apart met de noedels en dan apart de bouillon erbij. Erg smakelijk.

Ook nog wat gebakken importbami erbij, ook erg lekker, heel wat anders dan de bami bij de NL chinees. Ze hebben ook krokante bami, maar die hebben we nog niet geprobeerd kan me niet voorstellen hoe dat is. Kent iemand dat gerecht?

Een aanvulling voor Arnhem! Heb er nog veel te proberen! Leuk leuk leuk! ::::)))
Social
 
Door Marco Schellings
Datum In 23-12-2003
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam moen
Reactie Een echte aanrader voor lekker chinese gerechten..zoals het hoort...groenten/garnalen was tongstrelen en babi bangan was lekker knapperig..zo ook de gevulde tahoe..lekker en licht..kijk uit naar de volgende bezoek..een 8+

Datum
Naam Marco
Reactie Toppertje. Lekkere bami.... probeer eens de gefrituurde kip met chili en zout. Lekker pittig.

Wel wat duurder dan een andere chinees.

Datum
Naam Patrice
Reactie Wing Kee is onze favoriet, lekker eten, goedkoop, en snel klaar. Het rest. ziet er van buiten misschien niet helemaal dendered uit, maar ga naar binnen en bestel: witte rijst, met babi pangang, en seizoensgroente, HEERLIJK!!

Datum
Naam Marco
Reactie Weer eens hier langs geweest. Deze keer het gemengde vlees met bami genomen. Lekkere groenten zoals broccoli die nog lekker stevig was. Het vlees mild gekruid. De bami erbij was erg lekker, heel anders dan je normaal gewend bent van de chinees.

Goeie chinees!

Datum
Naam reno
Reactie dit is echt ons favoriet eethuisje. het ziet misschien niet zo uit, maar het eten is het beste in arnhem!! we nemen altijd bami goreng (nmr. 58), seu kai soep (soort wantansoep met garnalenvulling) en rijst met vlees en seizongroenten. lekker!!!