Warung Spang Makandra

Soort Diverse Afhaal/Bezorg zaken
Naam Warung Spang Makandra
Straat Gerard Doustraat 39
Postcode
Plaats Amsterdam
Telefoon
Fax
Email
Informatie Afgelopen zaterdag 9-11-2002, hebben we hier bamisoep gehaald en dat doe ik dus niet meer. Het leek net zo'n bamisoep die je bij de toko haalt en waarbij je wat heet water doet. Wel zat er nog een gekookt ei bij en wat kip. Niets bijzonders.

Dit schijnt een hele goede surinamer te zijn en ik wil hem het voordeel van de twijfel geven. De volgende keer nemen we of een soto of nasi/bami.

Voor nu raad ik in ieder geval nog Warung Swietie aan, die zit iets verder op in een zijstraatje van de Albert Cuyp markt.
Social
 
Door Marco Schellings
Datum In 11-11-2002
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Marco
Reactie Afgelopen zaterdag voor de 2e keer hier gegeten (eerste keer gehaald). Deze keer was het erg lekker, vooral de roti was super!

We hadden dus genomen, allebei een soto. Deze was erg lekker en goed gevuld. Rosalie gaven we hiervan rijst gedoopt in de bouillon en dat ging er goed in.

Daarna namen we een nasi met sate en een roti kipfilet.

De roti was echt super, lekkere pittige kerriesaus met kouseband, kool, aardappels, ei en kipfilet. Daarboven op nog wat zuur. De roti was erg groot en ging goed op. Jammer van de pittigheid voor Rosalie want dit durfde ik niet aan ;-).

De nasi was ook erg goed met heel erg lekkere sate, al vind ik die van Warung Swietie lekkerder. Ook hier weer lekkere kouseband bij.

Zeker voor de roti komen we nog eens terug en natuurlijk wil ik nog een keertje de broodjes en de bami proberen.