Wagamama

Soort Restaurants
Naam Wagamama
Straat Max Euweplein 10
Postcode 1017 mb
Plaats Amsterdam
Telefoon 020 528 7778
Fax
Email
Informatie The way of the noodle! Erg leuke noodle bar, ben er in London geweest en we waren erg onder de indruk, leuk dat er nu 1 in Amsterdam zit. Binnenkort dus eens langs gaan.

Update: Ben er geweest, verschillende keren inmiddels. Erg goed, zeker aan te raden. Je hebt menus met Gyoza, noedelsoep en een sap. Aanrader is de vegetarische noedelsoep, die heeft een heerlijk smaakje van de gebakken groenten erin. Verder zijn de gebakken noedels ook heerlijk.

Ik heb vaak de neiging om heel veel te bestellen, maar een hoofdgerecht is vaak al veel en de voorgerechten zijn meestal genoeg voor 2 personen als je allebei ook een hoofdgerecht neemt.

Bekijk de website eens met het menu erbij. Aanrader!!!
Social
 
Door Marco Schellings
Datum In 22-10-2001
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Marco
Reactie Sinds lang weer eens geweest, nu met beide kids. Ze hebben een erg leuk kindermenu. Rosalie ging voor de mini noedelsoep en vond het lekker, misschien wat veel.

Erbij wat garnalen gyoza met koriander saus, lekker.

Wij namen de chicken ramen, lekkere bouillon met lekkere vulling. Ik gebruik de saus van de gyoza als dip voor de kip en soms met de noedels.

Ook hadden we nog de Yakisoba, weer top. Florian genoot ook van de sliertjes die we hem toeschoven.

Lekker geluncht!
Datum
Naam Marco
Reactie De zondag voor kerst hier geluncht samen met Alice en Rosalie.

Wat me opviel was de superleuke behandeling van kinderen. Ze tellen echt mee! Het kindermenu is eens niet de kipnuggets en kroketjes, nee juist kleinere varianten van de echte kaart.

Rosalie kreeg dus een Tonkatsu van kip met yakitorisaus, eigenlijk hoorde hier een kerriesaus bij maar daar wachten we nu nog op ;-) (dat was wel jammer).

Wij hebben gewoon weer lekker gegeten en met kinderen is dit dus een aanrader!

Datum
Naam Marco
Reactie Hier afgelopen zaterdag geweest en naast de Yakisoba deze keer een Salmon Ramen genomen. Erg lekker, de bouillon is anders dan de normale, dit is een miso bouillon. Je krijgt er een mega stuk gegrillde en gemarineerde zalm bij. As usual weer erg lekker gegeten.

Ook leuk zijn de specials die ze nu iedere keer hebben. Dit keer was dat een Tataki salade en nog 2 andere, die leken me ook erg lekker.

Aanrader voor de lunch!