aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | Visrestaurant de Schelp | |
Straat | Hoofdstraat 31 | |
Postcode | 6881 TB | |
Plaats | Velp | |
Telefoon | 026-3620254 | |
Fax | 026-3622254 | |
info@deschelpinvelp.nl | ||
Informatie | Rosalie was 2 nachtjes bij Opa en Oma omdat wij op vrijdag een feestje hadden. Op zaterdag waren we dus vrij en konden wij met z'n tweetjes gaan uiteten.
De keuze viel op de Schelp in Velp, ik kwam hier langs na het hardlopen en het zag er leuk uit. Bij binnenkomst werden we vriendelijk geholpen naar onze tafel. Van binnen ziet het er erg leuk uit, makkelijke stoelen, leuke tafeltjes en ook ronde tafels, wat altijd leuk is met meerdere mensen. De kaart is niet heel groot, maar groot genoeg! Mijn keus viel op de Bouillabaise met rouille en Alice de rode tonijn met stroop van abrikoos en citroengras. De Bouillabaise was super, wel beetje zout toegevoegd maar verder echt top. In de soep een stukje gegrillde tonijn, zalm en 2 gambas. Er naast wat broodstengels en rouille. Een groot voorgerecht en dat voor 13 euro! De tonijn van Alice was ook erg lekker en mooi geserveerd. Super verse tonijn met wat sla en de stroop. Als hoofdgerecht nam ik de griet met paddestoelen en Alice de dorade in kruidenkorst. Deze was ook lekker alleen zag ik tussen beide gerechten weinig verschil, op de vis na. Beide lagen op een bedje van paddestoelen (porcini). Beide gerechten hadden geen 'eigen' saus, wel kregen we een garnituur van geroosterde aardappels, zeewiersalade en warme radijsjes met koriander en een kreeftensaus. Het was allemaal lekker maar bij elkaar vond ik het niet zo goed passen, de saus vond ik het meest jammere. Ieder gerecht verdient zijn eigen saus vind ik. Meestal krijg je in de betere restaurants een compleet gerecht op je bord, dus geen garnituur apart. Ach, ben misschien te kritisch, het was gewoon lekker hoor! Over de bediening waren we ook erg tevreden, zeer vriendelijk zonder overdrijving, dat zie je vaak anders. Hier gaan we nog wel eens naar toe! |
|
Social | ||
Door | Marco | |
Datum In | 9-11-2008 | |
Fotos |