Tol

Soort Vlees Specialiteitenwinkel/slagerij
Naam Tol
Straat Bergse Dorpsstraat 98
Postcode
Plaats Hillegersberg
Telefoon 010-418 20 00
Fax
Email
Informatie Als je hier voor de winkel staat denk je niet aan een slager maar meer aan een moderne juwelier. Als je afrekent denk je dat nog steeds. De kwaliteit is echter wel heel goed. Bij slagerij Tol in Rotterdam krijgen de klanten exclusief maatwerk. Neem de tijd en vertel de heer Tol voor wie gekookt gaat worden en bij welke gelegenheid. Dan begint het creatieve proces: 'Wat denkt u van....? Kinderen, dan geen pepervulling. Groot gezelschap buitenlandse gasten: misschien een kalfsrug met kruiden in de oven bereid.' Elke
suggestie gaat vergezeld van receptuur en bereidingsadvies, want volgens Tol slaan sommige kookboeken de plank flink mis. Wie de adviezen opvolgt, eet gegarandeerd een fantastische maaltijd. (Bron NRC ) Open ma 8-13u, di t/m vr 08-18u, za 8-16u..
Social
 
Door Culi Eten (van nl.culinair)
Datum In 7-2-2001
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam S. Warnaar
Reactie Een Michelin ster waardig. Heerlijke producten, perfecte culinaire adviezen en altijd even proeven (indien mogelijk) voor je het product koopt. Hier wordt met hart en ziel gewerkt met voedsel, welke verheven worden naar een hemels niveau. Laat u culinair verrassen en kom er achter dat u zich altijd tekort hebt gedaan.

Datum
Naam Bas Bloemendaal
Reactie hier rij ik voor om, ondanks het meer dan vriendelijk aanbod om je bestelling te komen brengen.
Naar geld moet je niet kijken, dat moet je proeven... en daar geniet ik van.
Deze slager is een absolute aanrader maar niet te veel doorvertellen, anders kan ik niet meer origineel zijn naar mijn gasten en die verwennen met een uniek en bijzonder smaakvol product. Wat een vakmensen !

Datum
Naam overwijn
Reactie Tol is een vier sterren slagerij. Ga eens eten in een 2 sterren restaurant en kijk dan eens naar de rekening, vergelijk dan prijs- en kwaliteit verhouding, dan ben je bij slagerij Tol niet eens zo duur uit, en het is wel zo gezellig om daar te kunnen kopen en kletsen. Dat bewijst ook dat de slagerij binnenkort 75 jr bestaat. Eeen dikke 10 voor de hr en mw Tol sr. en Jr.