okt 25 2023
Gemaakt, heerlijk! Heb er nog wat wortel en pompoen bijgevoegd... Erg lekker en hele gezin, inclusief oma van 88, was enthousiast. Bedankt, gaan we zeker vaker doen..
LEES ALLE RECENSIESaug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Vlees Specialiteitenwinkel/slagerij | |
Naam | Tol | |
Straat | Bergse Dorpsstraat 98 | |
Postcode | ||
Plaats | Hillegersberg | |
Telefoon | 010-418 20 00 | |
Fax | ||
Informatie | Als je hier voor de winkel staat denk je niet aan een slager maar meer aan een moderne juwelier. Als je afrekent denk je dat nog steeds. De kwaliteit is echter wel heel goed. Bij slagerij Tol in Rotterdam krijgen de klanten exclusief maatwerk. Neem de tijd en vertel de heer Tol voor wie gekookt gaat worden en bij welke gelegenheid. Dan begint het creatieve proces: 'Wat denkt u van....? Kinderen, dan geen pepervulling. Groot gezelschap buitenlandse gasten: misschien een kalfsrug met kruiden in de oven bereid.' Elke suggestie gaat vergezeld van receptuur en bereidingsadvies, want volgens Tol slaan sommige kookboeken de plank flink mis. Wie de adviezen opvolgt, eet gegarandeerd een fantastische maaltijd. (Bron NRC ) Open ma 8-13u, di t/m vr 08-18u, za 8-16u.. |
|
Social | ||
Door | Culi Eten (van nl.culinair) | |
Datum In | 7-2-2001 | |
Fotos |
Datum | |
Naam | S. Warnaar |
Reactie | Een Michelin ster waardig. Heerlijke producten, perfecte culinaire adviezen en altijd even proeven (indien mogelijk) voor je het product koopt. Hier wordt met hart en ziel gewerkt met voedsel, welke verheven worden naar een hemels niveau. Laat u culinair verrassen en kom er achter dat u zich altijd tekort hebt gedaan. |
Datum | |
Naam | Bas Bloemendaal |
Reactie |
hier rij ik voor om, ondanks het meer dan vriendelijk aanbod om je bestelling te komen brengen.
Naar geld moet je niet kijken, dat moet je proeven... en daar geniet ik van. Deze slager is een absolute aanrader maar niet te veel doorvertellen, anders kan ik niet meer origineel zijn naar mijn gasten en die verwennen met een uniek en bijzonder smaakvol product. Wat een vakmensen ! |
Datum | |
Naam | overwijn |
Reactie | Tol is een vier sterren slagerij. Ga eens eten in een 2 sterren restaurant en kijk dan eens naar de rekening, vergelijk dan prijs- en kwaliteit verhouding, dan ben je bij slagerij Tol niet eens zo duur uit, en het is wel zo gezellig om daar te kunnen kopen en kletsen. Dat bewijst ook dat de slagerij binnenkort 75 jr bestaat. Eeen dikke 10 voor de hr en mw Tol sr. en Jr. |