Toko Bandung

Soort Tokos
Naam Toko Bandung
Straat Generaal de la Reijlaan 20-A
Postcode
Plaats Bussum
Telefoon 035 6970235
Fax
Email
Informatie Afgelopen woensdag moest ik in Bussum zijn voor de NL JUG dag in 't Spant. Op de heenweg vanaf het station zag ik in de bus deze toko al. Had niet verwacht er nog echt te komen maar omdat we terugvwilden toen er nog geen bussen reden zijn we gaan lopen. Toen kwamen we er dus langs en nam ik de kans om daar wat eten te halen.

Het is echt een afhaal toko, dus niet echt een winkeltje erbij. In de vitrine lagen genoeg gerechten om uit te kiezen. Ik ging dus gewoon voor witte rijst en zelf gerechten kiezen. Hier betekende dat Nasi Putih Rames, € 8,-. Niet heel goedkoop maar ook niet heel duur.

Mijn keus werd Ayam Pedis (filet), Ayam Ketjap (filet), sambal boontjes en sajoer lodeh. Het rook in ieder geval lekker. Toen op naar huis, dat zou nog zo'n 1:45 zijn.

Eenmaal thuis dus eten. De hete kip was erg lekker, de ketjap kip vond ik wat minder, vooral wat droog. De beide groentes waren lekker. Wat ik vooral miste was de 'saus', het was allemaal wat droog samen met de rijst. Smaak wel goed maar combi iets minder.
Social
 
Door Marco
Datum In 13-11-2009
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE