Tippi Wan

Soort Restaurants
Naam Tippi Wan
Straat Noordstraat 36
Postcode 5038 EJ
Plaats Tilburg
Telefoon 013-5350259
Fax
Email info@tippiwan.nu
Informatie Versheid, authenticiteit en werken met pure smaken zijn kernwaarden uit de Japanse keuken. Binnenkort kunt u hier zelf van gaan genieten in het nieuwe sushi-restaurant TIPPI WAN voor sushi en meer. Op de eerste verdieping van Villa de Vier Jaargetijden opent TIPPI WAN dan haar deuren.

Voor de deur parkeren, genieten van huisgemaakte Japanse gerechten als sushi, sashimi en screwers, en dit alles in een ontspannen en ongedwongen sfeer. Dat is waar het bij TIPPI WAN om draait. U kiest uw gerechten en hapjes zelf van de kaart, of laat u de hele avond verrassen door de chef. De sushi’s worden daarbij begeleid door een lekker glas wijn of echte Japanse saké.

Heeft u genoten bij TIPPI WAN? Dan kunt u de gerechtjes en hapjes ook bestellen voor thuis of op het bedrijf, of zelf sushi leren maken in een workshop.
Social
 
Door
Datum In 10-9-2009
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam pieter
Reactie gegeten op 31-3-2011
een kaal restaurant met goedkoop meubilair,al het eten krijg je in 1 keer op tafel,eten is ver beneden peil en eentonig met dezelfde rolletjes, het meerendeel is koud eten,de zalm heeft absoluut geen smaak, een klein borreltje met rode wijn kost 3,50 wij komen hier nooit terug
de bediening is beleefd en netjes, prima

Datum
Naam willem
Reactie Straalt geen japans restaurant uit,geen kok gezien.
is niet voor herhaling,voor ons.
personeel is vriendelijk

Datum
Naam Charlotte
Reactie Gisterenavond (10-10-2009) gegeten bij Tippi Wan. We hebben genoten, het was heerlijk. We hebben bijna alles van de kaart geprobeerd en de bordjes gingen leeg terug. Mooi verse producten met een pure smaak.
Leuke bediening in een prachtige omgeving.
Een echte aanrader.

Datum
Naam Joost
Reactie
Ben benieuwd.. De Japper in de Koestraat is in kwaliteit afgelopen de laatste jaren dus wanneer is binnerkort ?

Groet
Joost