Tiffen

Soort Lunch- en eetcafés
Naam Tiffen
Straat Burghardt van den Berghstraat
Postcode 6512DH
Plaats Nijmegen
Telefoon 024-8455947
Fax
Email info@tiffen-lunch.nl
Informatie Tip van Marcel.

Vandaag geluncht en het was top! Het eetcafe ligt in een zijstraat van de Graafsebaan in een erg gezellig straatje. Binnen ziet het er uit als een eenvoudig eetcafe met wat reis attributen en boeken aan de wand. Op een groot bord staan wat extra dingen die te krijgen zijn.

Op de kaart staan verschillende 'Europese' broodjes en wat aziatische gerechten zoals Noedelsoep, loempias, nasi goreng gerechten, een indiaas gerecht, etc.

Ik ben erg benieuwd naar de Nasi Rames maar helaas is die er nog niet, tenminste niet op dinsdag na een rustdag, de gerechten die er bij horen moeten vers gemaakt worden.

Na wat twijfel tussen Noedelsoep, Nasi Goreng met sate, Soto of Broodje Hete Kip ga ik voor de Nasi Goreng. Arnold ook en Marcel gaat voor de Masala Dosa.

Terwijl we aan het wachten zijn verspreid zich een heerlijke geur uit de keuken, dat geeft ons een heel goede moed!

En ja hoor...... de Nasi Goreng is top. Een flink bord gebakken rijst, ruim gevuld met vlees en garnalen, een omelet erop en een stokje sateh ernaast. Daarbij nog wat emping, atjar en sambal. Een top gerecht, erg lekker!

Marcel krijgt even later een mooie schaal met daarop een flinke gevulde 'pannenkoek' (roti ofzo) met 3 schaaltjes met smaak makers. Ziet er prachtig uit en na proeven is het ook lekker.

Echt heerlijk geluncht en hier gaan we zeker terug voor de wekelijkse lunch maar ook samen met Alice en de kids!

Aanrader!
Social
 
Door Marco
Datum In 6-3-2012
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE