aug 17 2023
Makkelijk recept en heeeeeeeerlijk om te eten bij een lekker glaasje wijn.!!
LEES ALLE RECENSIESmei 8 2023
Wij zijn grote fan van aziatische / all you can eat restaurants, maar Paradijs steekt er met kop en schouders bovenuit. Netjes gezellig schoon lekker, veel keuze en goede service aan tafel. Vriendel.......
BEKIJK DIT ADRESJEfeb 9 2023
Jammer in Terneuzen geen toko ,tja Boertje maar heeft niet alle bumbu's,zoals verse djuruk peruk enz en nergens lemper pasteitjes spekkoek te koop jammer
BEKIJK DIT ADRESJEjan 9 2023
Prima recept voor tahoe met petihbonen. De geur klopt. Santenblok werkt ook maar dan moet je even raspen en wat melk ter verdunning gebruiken. Als je er een paar gebakken garnalen aan toevoegt wordt.......
nov 27 2022
Ik zocht een vegetarische variant op de mosterdsaus die ik gewoonlijk maakte. Onze vegetariër heeft er met smaak van gegeten.
LEES ALLE RECENSIESaug 27 2022
dit recept zit al 10 jaar in mijn routine, toppertje. ben aleen niet zo van het platslaan, als je bv kabeljouw filet gebruikt met een scherp mes fillets in de dikte halveren
LEES ALLE RECENSIESaug 25 2022
Indisch restaurant met echte Indische gerechten ("zoals oma het maakte"). Vers, lekker, eenvoudig, en niet duur. Slamat makan. Heerlijk. Afhalen, bezorgen, en ook catering thuis.
BEKIJK DIT ADRESJEjan 23 2022
Vegetarishe Pannenkoeken met EI?
LEES ALLE RECENSIESjan 10 2022
Bij dit recept komt wat scheikunde kijken. De suiker moet gesmolten worden en daarna Kristalliseren, dit gebeurd als die ongeveer 160C is. Als daarna het mengsel afkoelt wordt het hard, precies wat je.......
okt 19 2021
Lees ,het marine smul verhalen boek 63 recepten Jos Schrijnemakers.pag 78 marine nassi goreng 😅😉heerlijk.ouwe olieman 1968
LEES ALLE RECENSIESokt 18 2021
Goed en makkelijk recept! Jammer genoeg waren die van mij niet heel geslaagd. Denk de verkeerde suiker . Maar verder erg makkelijk en snel gemaakt!
okt 17 2020
This recipe was so delicious, thank you so much to sharing this lovely recipe
LEES ALLE RECENSIESokt 2 2020
Heerlijk, en exact hoe mijn Surinaams hindoestaanse moeder dit maakt. Ik vind de opmerking van "Gonny" dan ook misplaatst. Wellicht moet ZIJ eerst meer lezen over de Surinaamse keuken? Bruine bon.......
jul 19 2020
Was lekkere paling alleen een broodtje kosten wel 8 euro per stuk
BEKIJK DIT ADRESJEmrt 20 2020
Altijd super lekkere paling en makreel gaan regelmatig langs van uit Katwijk we zijn daar toch wel goede vis gewend
BEKIJK DIT ADRESJESoort | Restaurants | |
Naam | Tierra Del Fuego | |
Straat | Lang Putstraat 7 | |
Postcode | 5211 KN | |
Plaats | Den Bosch | |
Telefoon | 073-6129626 | |
Fax | ||
Informatie | Geweldig Zuid Amerikaans Restaurant | |
Social | ||
Door | Eric van Boxtel | |
Datum In | 7-11-2002 | |
Fotos |
Datum | |
Naam | hanneke de rooij |
Reactie | Wat een baggerzooi daar.Een schande voor den bosch en vooral voor de locatie.Deze A locatie verdient beter. |
Datum | |
Naam | ,. ,m/ |
Reactie | ik vin het niet sson leuke site want je ziet geen typische gerechten uit zuid-amerika |
Datum | |
Naam | Nicky .. |
Reactie |
ik wil de even toevoegen aan marc die gepost heeft op deze pagina
Inderdaad de kok was net in die tijd bij ons begonnen wat wij dus vernomen hadden is dat ie ervaring had met zuid/argentijnse gerechten bleek 't dus niet en wat je zei over de klacht bij de eigenaresse ze geeft niet doodleuk de schuld aan de serveerster je had beter stevie wonder neer kunnen zetten die had er nog meer inzicht in (al is ie blind) Maar de 2 mensen die er gewerkt hebben zijn er weer uit en de naam Tierra del Fuego Is weer goed :) Groetten : Nicky |
Datum | |
Naam | Marc |
Reactie |
Afgelopen Zaterdag wezen eten in het oude pand van El Pequeno, heet dit restaurant nu wel of niet meer zo?
Enfin, hier dus wezen eten, nadat we hadden gelezen dat het eten weer als vanouds zou zijn. Nou dat was het dus zeer zeker niet, ik heb nog nooit zo slecht ergens gegeten als afgelopen Zaterdag in "El Pequeno".Laat ik bij mijzelf beginnen, we waren met zijn 4 en. Ik had als vooraf een salade met kip en kappertjes met knoflook en tomaten e.d. Nog nooit zo'n vieze smerige salade op. Het sloeg werkelijk nergens op, 1 Bonk goor was het, gruwelijk veel kappertjes erin, met stukjes toamten, gewoon geen enkele fantasie of liefde was hier in verwerkt. En dat voor ruim 9 euro, Daarna een paella genomen, ik was al huiverig na het voorgerecht, Dus toen het grote moment was aangebroken zag ik een klein pannetje voor mijgezet worden, het pruttelde niet, Nee het was gewoon lauw, ik kon de buitenkant van de pan gewoon vasthouden, daar lagen ook nog 2 stukjes droge meloen bij, het smaakte ook nergens na, totaal geen enkel vaksmanschap was hier in vewerkt. Zover het eten, 1 rode wijn besteld, was op zich wel lekker, echter mijn tafelgenoot had dezelfde rode wijn besteld en gek genoeg was zijn glas rijkerlijker gevuld dan de mijne, hierna bestelde mijn tafelgenoot nog een wijn kreeg hij in 1 keer een totaal ander glas, waar ook nog de rode lippenstift aanzat, dan de bediening, een russische jongendame, die er de ballen verstand van had, wist de gerechten niet voote stellen, maakte haar tafels niet af, mijn vrouw had geen sauzen bij haar cocorvada gekregen, en er was ook geen friet geserveerd, mijn tafelgenoot heeft 1 biefstuk op met niets erbij dan alleen een schaaltje totaal mislukte sla met een sausje daarin, geen rijst erbij gekregen (was op!!) geen tropisch fruit, niets echt helemaal niets!!! Serveerster haalde de borden alweer op terwijl er nog werd gegeten aan tafel, echt het was diep en diep triest. Ik kan zo nog wel even doorgaan, oh ja toen wij ons beklag deden bij de eigenaaresse gaf die doodleuk maar alle schuld aan de serveerster (die stoorde ons echter nog het minste, het eten was gewoon bagger slecht, ik overdrijf echt niet. |
Datum | |
Naam | Nicky.. |
Reactie | Ik ben de zoon van de eigenaar het is geen El Pequeno meer Maar Tierra Del Fuego Ter Informatie het telefoonnummer is 073-6129626 voor reserveringen P.s. Het Is Nog wel zuid amerikaans eten hoor :) |
Datum | |
Naam | joyce |
Reactie |
Klopt het echt dat je in dit restaurant insecten kunt eten???
Vet gaaf dan! Klopt het dat het nu het Vorkje heet???? En kun je daar nog steeds insecten eten? recepten voor insecten? Mail mij, binnenkort staan ze ook op mijn website! |
Datum | |
Naam | Drieka de Kouwe |
Reactie |
hee hoi hallo,
was er laatst.. was erg goed daar. echt een aanrader voor iedereen. het telefoonnr. op deze webste klopt niet... effe bellen met 118 |
Datum | |
Naam | tom |
Reactie |
hoy
lijn naam is tom haezendonck en ik ben monitor op speciale kampen met moeilijke jongeren ons theme dit jaar is multiculturele keuken waardoor we alle dagen een andere keuken uitproberen ik zoek nu enkele recepten met insekten die niet te duur zijn en makkelijk te maken kan je mij hier aan helpen dank bij voorbaat |