Thais Eethuisje Toek Toek

Soort Restaurants
Naam Thais Eethuisje Toek Toek
Straat Douzastraat 85
Postcode
Plaats Scheveningen
Telefoon 070-3524939
Fax
Email info@toektoek.nl
Informatie Overgenomen uit nl.culinair:

"In een gewezen snackbar in Scheveningen op de hoek van de Douzastraat 85 en de Westduinweg, runt de oer Scheveningse Hein, met zijn Thaise vrouw Oy en Thaise kokkin Kwan in de keuken, een eethuisje met 8 tafels.

Je hoeft niet lang te kiezen, want er is 1 dagmenu, maar dat is wel erg lekker.

Vandaag (7-9-2001): eerst een viskoekje, daarna miesoep met visballetjes en als hoofdgerecht rundvlees in curry, kipfilet in zure saus, varkenshaas met groenten en gebakken rijst, tot slot druiven, agar agar en slagroom.

Iedere dag een vergelijkbaar gevarieerd menu, in porties die exact goed zijn, er gaat niets terug naar de keuken, maar je zit ook niet afgeladen vol.

Omdat al dit lekkers slechts 29,50 p/p kost scoort Enken heel erg hoog op de prijs/kwaliteit balans.

Er is ook een meeneem kaart met gerechten voor 15,00 tot 20,00 per portie.

Reserveren, ook op weekdagen, een must 070-3524939."
Social
 
Door Ben Ruck (Overgenomen uit nl.culinair)
Datum In 7-9-2001
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Martijn Leemanw
Reactie Thais eethuisje Toek Toek is een klein restaurant (32 stoelen) met een gezellig barretje. Het ligt op de hoek van de Westduinweg en de Douzastraat in Scheveningen en is onlangs geheel verbouwd. In de keuken staat chefkok Phi-A met zijn staf garant voor de authentiek Thaise gerechten. Daarnaast kan ook a la carte worden besteld. Alle informatie is te lezen op de website: www.toektoek.nl. Iedereen is van harte welkom voor een avondje "Smullen met een glimlach"