Taj Mahal Curry House

Soort Restaurants
Naam Taj Mahal Curry House
Straat Rijnkade 62
Postcode 6811HC
Plaats Arnhem
Telefoon 026-3516032
Fax
Email info@tajmahalarnhem.nl
Informatie Taj Mahal Arnhem

Gereserveerd voor een vrijdagavond bij Taj Mahal. Het restaurant zit op het einde (of begin ;-)) van de Rijnkade in Arnhem. Van buiten ziet het er al leuk uit en de bijnaam Curry House geeft de burger moed!

Het is heel erg rustig als wij binnenkomen, zeg maar gerust wij zijn de enige. Daar geef ik niet zoveel om maar het is toch wat ongezellig binnenkomen.

We mogen gaan zitten waar we willen en kiezen een mooi plekje uit aan het raam in een nisje. Leuk zitten zo. We krijgen snel de kaart en wat te drinken, Indiaas bier, Kingfisher, smaakt prima. De eigenaar is aardig en enthousiast. We vragen wat over een menu en daar gaan we uiteindelijk voor, het 5 gangen menu (daar zit ook koffie bij). Bij de vraag of we iets niet lusten geef ik aan dat we geen zoete gerechten willen, hij vraagt zelf verder of we liever lam, kip oid willen en de pittigheid. We geven aan liever kip te willen en qua pittigheid dat we iets willen proeven, dus pittig maar niet te.

We krijgen eerst wat papadums en 2 dips (mint en zoet/pikante saus). Lekker, iets meer had gemogen.

Het voorgerecht is een combinatie van verschillende dingen, sheesh kebab gehakt, tikka kip, garlic mushrooms. Lekker!

Dan Muligatwany soep (curry soep), een beetje pittig, licht gebonden met koriander. Lekker!

Het hoofdgerecht is een kip tandoori op een hete plaat. Deze is echt heerlijk, lekker kruidig en vol van smaak. De curry is lekker pittig met malse kip en verse kruiden. Erbij geserveerd krijgen we basmati rijst en naan brood. Daarnaast nog wat sla, komkommer, tomaat en sinasappel. Lekkere curry en navraag geeft aan dat het madras curry is, goed om te weten voor de bezorgdienst. Lekker gegeten en voor ons ruim voldoende!

Als toetje wat ijs met slagroom en de koffie na was erg slecht!

Lekker gegeten, maar ga ergens anders koffie drinken. De curry en tandoori echte aanraders.
Social
 
Door Marco
Datum In 9-3-2015
Fotos

Nog geen reacties

VOEG UW REACTIE TOE