Swietie Broodjes en Rotis

Soort Diverse Afhaal/Bezorg zaken
Naam Swietie Broodjes en Rotis
Straat Dokter Holtropstraat 167
Postcode 3851 JJ
Plaats Ermelo
Telefoon 0341-560559
Fax
Email
Informatie Lekkere Surinaamese broodjes en roti's
Social
 
Door Saskia Ghafoerkhan
Datum In 9-5-2011
Fotos

Reacties op dit adres:

VOEG UW REACTIE TOE


Datum
Naam Hans
Reactie Vandaag heerlijk rotimenu hete kip, kippelevertjes en bakabana gegeten. Het was heerlijk, ik kom binnenkort weer terug. Gr Hans

Datum
Naam Joop
Reactie @Swietie Kan ik ook ergens een menukaart vinden met prijslijst???

Datum
Naam michiel
Reactie beste surinaams eethuis wat ik ken, gezellige bediening en vooral voorteffelijk eten

Datum
Naam Willem
Reactie Ben benieuwd waar ik de menukaart met de prijzen en openingstijden online kan vinden. Dat mis ik nu.

Datum
Naam Kees
Reactie Zou graag eens wat meer willen weten over de rotti zaak in ermelo. Zijn er folders waar vind ik de openingstijden en wat kan ik bestellen of moet ik het afhalen.

Datum
Naam Swietie
Reactie Hallo allemaal,

Leuk dat jullie wat schrijven. Niet ieder kunnen we plezieren, dat is ook niet ons doel. Wij koken Surinaams eten. Peper kun je er naar gelang ZELF aan toevoegen. Natuurlijk hebben we Heerlijke!huisgemaakte Pure Madame Jeanette peper en ook hele lekkere huisgemaakte milde peper met een vleugje Madame Jeanette peper erin. En nog vele potjes typische Surinaamse Pepertjes geschikt voor hapjes en bij maaltijden, gemaakt van tempeh/tahoe en diverse Surinaamse fruitsoorten, Mango etc.
Iedereen is welkom!

Datum
Naam s
Reactie Heerlijke rotie gegeten en ook de pasteitjes waren lekker (je kan heel goed proeven dat het ambachtelijk gemaakt is). Daar hou ik van. Als toetje de chocolade-cake gegeten, deze kwam net uit de oven. Gelukkig heb ik v. te voren gebeld om mijn bestelling door te geven. Ik kon het gelijk meenemen. Deze zaak is een pluspunt voor Ermelo. Succes nu en voor de toekomst.

Datum
Naam a3
Reactie Wereld eten rijd er elke week voor om naar Ermelo

Datum
Naam Bianca
Reactie Gister Roti gehaald en hmmmmmmmmmmmmm heerlijk! wat heb ik dat een tijd moeten missen zeg! tot de volgende keer!

groetjes Bianca

Datum
Naam Sharina
Reactie Hallo Roti eters, de smaak is hier perfect! Precies hetgeen wij in Ermelo nodig hebben. Zij hebben sinds een week een echte Surinaamse Kok, voor de BESTE Surinaamse Roti, Telo, Pom en Bakkeljauw en de heerlijkste Madame Jeanet Peper. Het is zeker een aanrader! De Sate en de pindasaus en stukjes kip zijn werkelijk om te smullen. Het is een zeer welkome aanvulling. Wij hebben genoten!

Datum
Naam Robert
Reactie Ze zijn nog maar kort geopend en ging allemaal nog wat onwennig. Ongetwijfeld zal het snel beter gaan. De bediening was in ieder geval vriendelijk. Echt heel veel keuze is er niet, alleen Surinaamse broodjes en roti.

Ik heb de roti kip genomen, de smaak was lekker maar toch vond ik het persoonlijk wat lafjes (ik denk dat dat wel nodig is voor Ermelo). Je kon er sambal bij krijgen maar dat is niet hetgeen dat ik miste aan de smaak.

Misschien moet de eigenares eens naar Surinaams Eethuis Aarti aan de Kanaalstraat in Utrecht gaan om de kunst (en smaak) eens af te kijken.